自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

其實讀個學位用得幾多錢?點解講得咁難聽泊碼頭為左讀書,讀完書就飛起頭家。 女人將青春美麗的25年和郭晋安一齊,經歷2個小產再生1子1女,相夫教子18年咁樣都算無付出? 一段感情破裂外人邊度知道咁多,只可以說雙方感情淡了緣盡了。

hungng    發表於 24-5-3 18:19
緣份的天空    發表於 24-5-3 14:53
karenlohy    發表於 24-5-3 12:53

子爵府

tell-me-y 發表於 24-5-3 12:43
對仔女呢? 如果唔打算照顧仔女就唔好生啦

大家點知人哋家庭狀況,點解會一口咬定女的無做好媽媽的角色既?我睇報道又話媽媽是虎媽,爸爸是唔鍾意咁所以將對仔女轉讀國際學校,國際學校無功課、測考壓力,歐因此可能更能專注學業和事業,但睇報道轉輕鬆啲讀國際學校是郭的意思喎。

子爵府

alicelaukl 發表於 24-5-3 13:59
這單CASE 令我諗返起魏駿傑都佢湖南老婆,兩者又係年齡相差大,男嘅想安穩過埋下半生 & 照顧女兒,女嘅就 ...

呢單感覺唔同喎,小丸子讀書增值自己做營養師可自力更生。 湖南女子整容整到亞媽唔認得去增值自己,做保險痴有錢人攀上上流社會,此女子就真正唔理個女想找有錢佬包。

子爵府

selinako^^ 發表於 24-5-3 15:31
我都覺佢好自私,郭 搵錢養家 等佢安心讀書 宜家佢有毛有亦就飛走

佢原生家庭可唔可以比佢咁大個人,乜 ...

家庭主婦湊小朋友代表乜都唔做咩?

子爵府

cloudwingwing 發表於 24-5-3 17:01
好彩呢度有正常人。

見其他留言真係好難聽。

係,全部都似惡奶奶上身鬧個熄婦:「你個無良心既女人,食我著我郭家18年,宜家有毛有翼就想飛。」

hungng    發表於 24-5-3 18:55

子爵府

tell-me-y 發表於 24-5-3 19:59
點可能唔係派帽? 你睇佢春風得意個樣, 係有愛情滋潤的樣子呢⋯⋯

強調已分居兩年,應該都是已有新對象才會這樣公佈,但都分開了,就算有新對象都未必等於錯的一定是女方啫。 一段婚姻關係係咪你外出工作比飯我食就夠呢?有冇愛有冇關心有無足夠溝通有無尊重?

可況早幾年郭比記者影到去幫襯邪骨,邊個出軌先只有他們兩位當時人最清楚。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊