自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

hauhauhau 發表於 24-5-9 20:11
我覺得阿伯點洗錢自己既事,不過洗曬就唔好問仔女

仔女咁拎曬筆錢都唔岩

我覺得佢仔女攞哂d錢係想佢老豆睇清楚個大媽真面目,話就話如果阿伯洗哂d錢唔好問仔女攞姐,但唔通到時阿伯人財兩失,睇住佢訓街都唔理佢咩,就咁睇表面,佢仔女都算係孝順果隻

大宅

owla 發表於 24-5-9 22:03
唔係跟得好足, 淨係睇左一集東張, 但個細女拎晒d錢唔聽電話,
連生活費都唔留比阿爸, 個大女又半夜狂打電 ...

好老實如果唔孝順唔會成家人一齊聚會、去旅行、細仔同佢齊住,係個女人出現先反晒面,仲要係5個仔女一齊反面,點解激到仔女咁嬲真係阿伯自己先知喇,阿伯同大媽梗係淨係攞對自己有利既野出嚟講

大宅

owla 發表於 24-5-10 00:44
阿爸比個女人迷到咩都唔聽仔女嬲好正常, 我都覺得個女人係想呃錢,
我都相信佢地有d野冇講, 所以細女轉走4 ...

阿伯送左30幾萬俾大媽,如果係真愛,一定唔會餓死街頭,我係佢仔女既話唔係想睇住個阿爸死,係想佢去到絕境,到時睇下大媽點對佢,如果繼續俾生活費俾佢,大媽一定唔會走,繼續宮心計,至於點解換鎖,佢明知仔女唔接受大媽,佢第一次返去執嘢夠膽死帶埋大媽上去,咁即係挑戰緊人哋既底線姐,俾我可能嬲到要換樓

大宅

0ooxoo0 發表於 24-5-10 01:48
唔通唔理佢?你睇秦生啲仔女……

依家講就言之尚早

大宅

kk80400 發表於 24-5-10 17:56
有的話,甘都唔係拎哂伯伯d錢喎

之前東張夠講一名不考子拎哂阿媽錢啦

咁要睇咩情況既,殺人都有好多種原因,點解有啲要坐一世有啲就無罪釋放?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊