自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

我一季洗一次,每次去自助洗衣店洗,15蚊一機洗完屋企晾,好方便。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

miyukib 發表於 22-5-13 11:40
咁又ok喎,佢哋啲機係咪大過家用?

自助洗衣店D機好大。

水晶宮

kerotan 發表於 22-10-12 14:31
有冇人試過去自助洗?

出面D自助洗衣店既洗衣機內籠好大,一機15元唔貴,我每3個月洗一次。

水晶宮

kerotan 發表於 22-10-12 14:44
謝謝你, 等我去附近看看環境同埋重量先。

一向自己分幾機洗嘅

自己唔系有潔癖,屋企附近間自助洗衣店都系乾淨企理,講明唔准洗寵物用品,汽車或地墊果D,我見人地洗一般衫同床單多。我同老公通常朝早放入去洗,然後去食早餐,食完早餐岩岩好洗完。

水晶宮

andyman 發表於 22-10-12 14:53
你間洗衣店不錯,正常洗大件野要加錢。

得一個價錢,全部15元一機,內籠好大,起碼大過屋企洗衣機好多。

首頁

尾頁

跳至