自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

廢柴孖條 發表於 24-5-2 20:58
咁突然,不過總覺得男對女麻麻

我覺得調返轉似啲!嗰女嘅樣仲後生,之前傳過佢有人追

男爵府

nobodyfool 發表於 24-5-2 21:13
之前有報紙化名暗示過,好似係女既見識同學識多左,老夫少妻亦開始有磨擦
...

之前睇過有篇歐嘅訪問,佢口氣非常自大,講到自己讀咗個學位好叻,人又靚好多人追!
所以覺得佢唔甘於同郭一齊!

男爵府

乖寶寶布布 發表於 24-5-2 21:41
好似好多人覺得係個女出軌
但其實男以前被人報道過去骨場
同埋女做咁多年ftm

男爵府

bobo05 發表於 24-5-2 22:41
一個物業都無聯名?

有無名都可以分佢一半身家!除非有婚前協議!

男爵府

蜜蜂糖 發表於 24-5-2 23:18
唔同,王無畀少奶奶生活畀YoYo。
YoYo要拍野,個女一定要畀99湊。仲同YoYo講到明,個女照顧者99有份,唔只 ...

Yoyo要搵錢養自己,王浩信唔似安仔咁有錢!
歐就真係唔使做,做少奶奶,佢自己係篇訪問都話自己一早起身送小朋友返學,然後做運動。再接小朋友放學,跟住午睡,話咁樣生活好悶。其實佢可以去增值自己去學嘢冇問題,但都要感恩嗰老公辛苦工作比無憂嘅生活佢!

男爵府

廢柴孖條 發表於 24-5-3 00:01
有點都有一層/半層樓寫佢名,如果你老公有咁多物業,你同佢生完兩個仲小產過,佢所有物業唔寫你名,你心淡 ...

歐自稱自己讀咗8年書,佢仔女依家分別12,16歲,即仔女4歲,8歲就開始讀,佢會考先得5分,相信佢都要花好長時間係讀書嗰度,但仔女咁細,老公又要拚命搵錢,正常以家庭為重嘅人唔會係嗰個時間花咁多心機讀書!
如果我係安仔,個女人係咪真心真意為頭家,自己感覺到,加上又比前度女友昆過錢,啲樓唔寫女方名都有前因!

男爵府

廢柴孖條 發表於 24-5-2 23:34
無憂嘅生活、但老公唔錫自己真係好,何況好多jm都話ftm都好多嘢做,好辛苦上bk呻,幾時變咗ftm 係無憂生活 ...

歐自己係篇訪問講,話自己一早起身送小朋友返學,然後做運動。再接小朋友放學,跟住午睡,話咁樣生活好悶,冇精神寄托!

男爵府

hellomiki 發表於 24-5-3 01:29
做左ftm唔可以讀書增值自己㗎?我覺得做女人應該要自強好學先啱,女人唔可以只為家庭和男人,要好好愛自己 ...

當然可以啦!女人最好去學下嘢啦!不過,都要係適合嘅時候,同花幾多時間落去!佢仔女當時好細,老公成日去拍戲,如果係我,我會以照顧仔女為先!

同埋,我只係從男方角度去睇點解佢啲樓唔寫女方名!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊