家事百科

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 euka 的帖子

其實真係要多謝你介紹林小姐比我認識,lee個城堡廳的設計完全是她的創作,我只是說我想有一個以城堡做主題的兒童王國比小朋友玩,所以我就將飯廳變成小朋友玩的地方,全屋傢俬我最滿意就是城堡廳,而其他傢俬就有些小問題,所以未有相睇住啦!

侯爵府

畀面勳章

回覆:秋田犬 的帖子

好靚!呀仔房定廳,好大

別墅

回覆:PW530 的帖子

係飯廳,我地用做小朋友玩耍的地方,所以我地冇放餐桌

大宅

個城堡廳好正!好有心思!

大宅

大宅

秋田犬 發表於 11-6-4 08:40
係飯廳,我地用做小朋友玩耍的地方,所以我地冇放餐桌

嘩...用個飯廳做成比小朋友玩的地方,你呢媽媽真係冇得頂,勁!!!!
做你的小朋友真幸福啊!!!!

別墅

回覆 KAYAYI 的帖子

哈!多謝你的欣賞,我覺得幸好我老公都同我有相同的想法,就是希望小朋友有較多的活動空間,所以我地都一致放棄餐桌,改為玩耍的空間,所以依家我地食飯多數都係自己「leg」住個碗食飯,或者用電腦枱食,一定唔可以打邊爐啦!

侯爵府

畀面勳章

回覆 秋田犬 的帖子

我覺得你啲小朋友好幸福^^妳咁為佢哋 hahaha

大宅

秋田犬 發表於 11-6-7 12:33
回覆 KAYAYI 的帖子

哈!多謝你的欣賞,我覺得幸好我老公都同我有相同的想法,就是希望小朋友有較多的活動 ...
You two are great parents!!

複式洋房

回覆 euka 的帖子

Hi Euka,

Hello Kitty bed look nice, could you please send me the contact? Any showroom?

Thank you so much!

複式洋房

请问有没有人知道DIY 墙纸贴花边度有?谢!

別墅

我放了新居的相啦!我看以下連結……

http://www.baby-kingdom.com/foru ... ;extra=#pid52244394

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

大宅

回覆 秋田犬 的帖子

好好好........可否給Ms Lam Mobile 我.

Thanks!

子爵府

Can you PM the funiture information to me & the Tel of MS Lam?

Tks!

大宅

秋田犬 發表於 11-6-3 23:24
回覆 euka 的帖子

其實真係要多謝你介紹林小姐比我認識,lee個城堡廳的設計完全是她的創作,我只是說我想 ...
It's my pleasure!
It's happy that u can make a good looking and yet better quality environment for our kids.
Wish they enjoy their lives with us!!

複式洋房

可可否給我MS.LAM的電話和地址, 謝謝!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

LokNam 發表於 11-7-5 17:25
可可否給我MS.LAM的電話和地址, 謝謝!
版主溫馨提示:
請直接PM有關會員查詢資料, 多謝合作!
若再出現類似回覆會即時關閉主題。
敬請大家合作,謝謝!
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

回覆 euka 的帖子

can you pm the shop detail information to me , i also want to order , thanks.

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

請注意!
這topic已流於內容無意義性質(大量版面要求e-mail/pm), 請各位自行pm有關會員查詢資料.
現關閉此topic ,不便之處,敬請原諒!
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

首頁

尾頁

跳至