嬰兒用品

跳至

首頁
12345...11

尾頁

別墅

回覆 ky201105 的帖子

I have ordered from amazon last week, it costed HKD2,2xx, including shipping cost, and I have rec'd it on this Thursday. The quality is good (new one), it is cheaper than we buy in HK!

ky201105  我買的是switch, 所以貴一點!  發表於 11-12-20 13:34

大宅

引用:回覆+ky201105+的帖子 I+have+ordered+fro

原帖由 qmcmug 於 11-12-17 發表
回覆 ky201105 的帖子

I have ordered from amazon last week, it costed HKD2,2xx, including shipping c ...
Which website did you order it from?

別墅

引用:Quote:原帖由+qmcmug+於+11-12-17+發表回覆

原帖由 砂糖B 於 11-12-17 發表
Which website did you order it from?
Amazon, 抵呀!

大宅

引用:Quote:原帖由+砂糖B+於+11-12-17+發表Which

原帖由 qmcmug 於 11-12-18 發表
Amazon, 抵呀!
Would u mind sending me the link?
Is it $2200 including delivery charge?

別墅

引用:Quote:原帖由+qmcmug+於+11-12-18+發表Amaz

原帖由 砂糖B 於 11-12-18 發表
Would u mind sending me the link?
Is it $2200 including delivery charge?
www.amazon.com,之後你search "peg perego pliko P3",你就搵到架嘞!我上星期落order係$22xx,我都唔知而家有冇變,希望冇貴返啦!你睇睇啦!

複式洋房

回覆:Peg Perego P3 灰波點

我前日都係amazon 訂, 我訂左紫色, USD$263+USD$36運費=HKD$2420, 不過佢好海鮮價,今日上去再睇返,祡色變左USD$310, 灰波點仲係USD263

http://www.amazon.com/Peg-Perego-2011-Pliko-Compact-Stroller/dp/B004GHN2C6/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1324181348&sr=8-4

美版車,不連雨擋及腳套

大宅

引用:我前日都係amazon+訂,+我訂左紫色,+USD$263

原帖由 KelvinKCW 於 11-12-18 發表
我前日都係amazon 訂, 我訂左紫色, USD$263+USD$36運費=HKD$2420, 不過佢好海鮮價,今日上去再睇返,祡色變 ...
點訂吖?系咪有信用卡就訂得到嘎啦?

大宅

引用:Quote:原帖由+砂糖B+於+11-12-18+發表Would

原帖由 qmcmug 於 11-12-18 發表
www.amazon.com,之後你search "peg perego pliko P3",你就搵到架嘞!我上星期落order係$22xx,我都唔知而 ...
唔好意思,我想問下你買嗰時係咪US263?
你連埋運費都係$22XX,我見有媽媽話佢連運費$24XX,好似你買得平d喎。

別墅

引用:Quote:原帖由+qmcmug+於+11-12-18+發表www.

原帖由 砂糖B 於 11-12-19 發表
你連埋運費都係$22XX,我見有媽媽話佢連運費$24XX,好似你買得平d喎 ...
我係$22xx呀(bb車+運費)!

複式洋房

回覆:onionfu 的帖子

係呀,我用信用卡付款

複式洋房

引用:Quote:原帖由+qmcmug+於+11-12-18+發表www.

原帖由 砂糖B 於 11-12-19 發表
你連埋運費都係$22XX,我見有媽媽話佢連運費$24XX,好似你買得平d喎 ...
我估係差左起運費到,我急用,揀左一星期送貨果隻,如果揀一個月送貨,運費可以平差不多HKD 200

大宅

小櫻媽 發表於 11-12-15 15:54
http://www.albeebaby.com/peg-perego-pliko-p3-compact-pois-grey.html
哩道有呀! 好平tim ! ...

你有無係上面买過啊?加埋運费要几錢啊?

禁止訪問

大宅

回覆 KelvinKCW 的帖子

我都係係必買站代買. 因浬間公司唔送HK.
要睇你急唔急用, 如果急, ups 一星期到 都係AROUND USD $ 160.
因為我唔急用, 所以船運, $ 380 . AROUND 40日到港.
我訂左 Peg Perego 2010 Pliko Switch , 因香港買新既成 $ 6800.
而家連運費都係 $ 2110 , 平好多, 會X' MAS 後取貨.

ky201105  SWITCH 都係$2110?? 好抵呀!  發表於 11-12-24 19:03

大宅

咁好似amazon平D !

別墅

20號係amazon買左...聽日會到...
Total: 2281..

大宅

引用:20號係amazon買左...聽日會到...Total:+228

原帖由 kelly1123 於 11-12-22 發表
你系買咗邊款吖?

別墅

P3 灰波點

http://www.amazon.com/Peg-Perego ... 24563521&sr=1-4

大宅

引用:20號係amazon買左...聽日會到...Total:+228

原帖由 kelly1123 於 11-12-22 發表
你係連埋運費嗎?

別墅

系呀。。。連埋運費

首頁
12345...11

尾頁

跳至