嬰兒用品

跳至

首頁
45678...11

尾頁

大宅

回覆 babymime 的帖子

我都係o係必買站代買, 12月尾收到了.
不過我0個款哩個網又冇, 同我本身又有一部車, 咁都冇所謂啦 !

大宅

引用:BK真係好好~+當初因為香港無曬灰波點,自己

原帖由 JNA0131 於 12-01-08 發表
BK真係好好~ 當初因為香港無曬灰波點,自己又超鍾意波點款,所以開post問人。bk媽媽好幫得手,多謝你地既sh ...
我當初又係超鐘意灰波點,知道全港都冇後仲諗住買啡波點,點知好左我手痕比我上網搵到,開心死!

大宅

回覆 onionfu 的帖子

想問下你係幾山時落單架?我1/1落單,收到個單no,但ups果到話未收到貨,依家都唔知點?

男爵府

回覆 dbchu 的帖子

第時係街見到灰波點p3 前面條 bar 又可以放杯既, 多數都係自己人 (Amazon 訂既)

大宅

回覆:Cheng62512 的帖子

4號晚落單,7號就收到啦

大宅

點解我1號落單依家都未收到,UPS仲話無呢件貨添,想問你係㨂邊隻運費架?

大宅

我都系UPS送嚟嘎,我揀咗平果嗰運費嘎,揀果時就系寫住18-30號送嚟,俾咗錢之後就收到email話9號送嚟,跟住第二日收到email又話延遲送嚟,後來7號早上竟然送到嚟,我都好驚訝,速度超快!

大宅

你都系揀咗灰波點嗎?

大宅

Mail係話13-26送黎,之後話6號到,但到依家都未收到,打去UPS問又話無呢個單no...家下都唔知點好

大宅

我琴日去左荃灣0/3 BABY 到睇左同款,但唔係波點,都好推架,但摺左都大架,可以拖住咁行,架BB車都成8KG重,如成日要上落公車架,就唔係咁方便.
給大家參考.

大宅

回覆:Aphrodite 的帖子

我用switch的,其實重p3少少,但18磅同20磅係無分別,都係重!不過我覺得可以望到bb好有用,尤其有時夜晚去街返屋企,夜媽媽阿女望到我無咁驚。佢好在係調轉個位唔係把調手,所以兩個方向都好好推!同埋相對地買switch平得多過p3!嘻嘻,好似抵多咗咁!

小櫻媽  AGREE !  發表於 12-1-12 13:59

大宅

畀面勳章

回覆:Peg Perego P3 灰波點

頭先買左部黑波點,amazon 真係好抵!希望一切順利,快d收到戰車!

願健康快樂常伴妳左右!

大宅

引用:我用switch的,其實重p3少少,但18磅同20磅

原帖由 ky201105 於 12-01-09 發表
我用switch的,其實重p3少少,但18磅同20磅係無分別,都係重!不過我覺得可以望到bb好有用,尤其有時夜晚去 ...
請問switch幾多錢?

男爵府

回覆 ky201105 的帖子

同意!
不過我o係Amazon度睇switch好似唔運HK哦。你o係邊度買嘎?

大宅

回覆:Aphrodite 的帖子

我喺ebay買,2011款連運費510usd, 大概四千蚊,不過香港最平六千,03baby賣六千八呀!買2010款就再平啲!

複式洋房

請問呢架車有幾重架???如果自己一個人帶BB出街...收車上落巴士同小巴方便嗎???仲有...BB唔坐係架車上面時...掛嘢係車度會唔會翻車呢???

複式洋房

回覆:anbesiu 的帖子

就算BB唔起車,試過掛好重嘅奶粉袋都唔會翻車的。所以我一返到屋企就可以抱起bb, 唔駛理架車

大宅

各位, 我都岩岩琴晚係 Amazon買在架灰波點P3, 預計星期四收到, 希望順利啦!

大宅

我都睇咗呢到嘅介紹去在amazon買,真係多謝哂介紹!我買果時比左HK290運費(快D收貨),話29.12到,但上網査DHL No. 又話parcel 未喺sender pick up,於是上網再問amazon helper究竟幾時到,因要留人收貨!點知佢地复番要09.01先到!咁我地㨂早啲收貨嘅$290 courier charge咪白比?!點知佢哋好好 ,退返運費比我地!

最後竟然30.12突然送黎!我都有d唔好意思!

大宅

回覆:Peg Perego P3 灰波點

我都係睇咗呢度個帖先去Amazon到訂貨,都係約星期四送到。我見最初有四架灰波點,依家已經得番一架咋,應該比我地訂哂!

首頁
45678...11

尾頁

跳至