嬰兒用品

跳至

首頁
12345...73

尾頁

子爵府

返來啦! 又無所事事, 行行企企咁過咗忙碌既兩日! 都唔明思翰乜構造, 日日都瞓唔多, 但玩又可以玩足一日, 真係由朝玩到晚, 抖都唔駛抖, 好彩有我妹夫+阿哥同老公輪流應酬佢!

jc,
多得你咁夜都打嚟報料, 不過一早都心中有數, 失望雖然有, 但都冇計, 唯有寄望明天啦! 不過暫時睇嚟, 思翰每次面試表現都係一般般, 多數都係涷過冰水!

大宅

yuyung>幕就未開~~jc比我練習下開單同收錢遮~~~不過都唔係好熟咁~~希望到時唔好太亂~~~

不過卡機都重未得~~到時真大鑊

大宅

cyrusmum>考唔到~~大把人陪啦~~~你地身邊有無人中獎呢~~我就無啦~~你個囝孝順你~~唔想你洗錢~~你就"蝶"埋心水讀"喇沙"啦~

子爵府

bebe,
噢! 我識既人我仲未問晒喎! 你識嗰啲都考唔到?
我都係咁諗, 唯有阿Q啲安慰自己, 不過只驚到26/11又要失望多次啫! 到時仲要有排驚到出年喎!

男爵府

cyrusmum,
聽講係咪收了很多根德園學生, 係嗎:cry: ?

星期五, 我地有冇校車坐?

bebe,
攪掂d 貨未? 我女趕住著條牛仔裙, 番來即叫姐姐同佢洗 , 貪靚得交關 !

禮媽,
究竟你揭露未? 係咪我地有餐飯食呢:mrgreen: ?

子爵府

jc,
思翰坐車返屋企途中, 竟然夠膽死問我會去邊食飯喎? 我話咪已經食咗囉! 咁佢又話好肚餓, 於是返到屋企又要比支奶佢, 做咗小小幫工一陣, 突然咁好胃口添!

bebe,
鋪裏都打點得七七八八, 到開張日必順順利利, 唔駛擔心呢!

男爵府

cyrusmum,

我都估思翰未飽啦, 食得果少少, 跟住又玩了一陣體力勞動玩意, 可能餓, 我番到屋企都比細孖飲多支奶至訓!

禽日番到屋企, 大孖可慘, 他被佢亞嗲迫認monday to sunday, 哎! 又係既, 邊有咁大仲未記得哂? 妹妹番到去幫拖被' fit' 了兩下, poor girl:cry: !

jc

[ 本文章最後由 jc0901 於 07-10-25 10:13 編輯 ]

大宅

deleted~~~~

[ 本文章最後由 cwlbbs 於 08-8-11 21:42 編輯 ]

子爵府

cwlbbs,
攪乜鬼變身?
多謝報寸, 思翰好鬼衰, 唔多鐘意個ee, 今日臨上車時, 仲同我講, 記住我要扶好佢上車, 唔好比ee點到佢喎! 原因只得一個,(其實佢阿媽都有同一缺點) ----- 肥!

YuYung,
今日點慶祝? Aric同老公有冇比到啲乜surprise你 ?
3師奶啲開張花籃, 你同唔同我哋一齊夾?

男爵府

cyrusmum,
oh, cwlbbs 係我個衰鬼fd, 禽日來了我屋企攪過我部機, 我又無為意so 至出左佢個login name! 真要揼佢!

佢仔比馬安山間國際幼稚院收左, 吾洗同我地分一杯茶! 佢同寶寶一間學校, 間接識yuyung喎, 但我吾曾識聽yuyung 提過!

yuyung,
原來係你生日? 祝你同你honey日日都in in un un

[ 本文章最後由 jc0901 於 07-10-26 09:30 編輯 ]

子爵府

今日返嚟都一次過收到英華封落選信同崇真封接受信, 不過唔明崇真點解比咗國際班我哋, 其實就算interview嗰日都已經係安排咗我哋去國際班in, 不過我見冇乜所謂就由得佢! 佢哋只收$400留位費, 睇嚟又制得過喎! 好過第日要四圍撲!

bebe,
今日見瑤瑤條"生人勿近"舞衣好勁, 就算冇人同佢影相, 佢都不斷係課室中擺出唔同pose, 非常投入! 梁老師話佢好專業時, 佢仲答人佢表演架!

男爵府

cyrusmum,
鄰居個女都係國際班喎, 交啦! 因為國際班得一班, 實收好少人架!

天日你地下午幾點到? 我地3:15pm 完, 或者正踐佢樹! 到時係果樹等你地! 不過我機乎日日都係果樹, 吾識既以為間舖係我添 !

子爵府

jc,
交我都只會交本地班, 國際班要$4800/月喎! 佢值唔值呀??-(
我1點會先過去, 之後去唔去要睇吓思翰攪成點先,因為夜晚要入99處食飯!

男爵府

cyrusmum,
咁你有冇同學校講? 係交local 而吾係國際班?

bebe,
今日再路過天神村, 原來佢地d 燈係透明白罩, 怪吾知似係光猛d!

男爵府

bebe,
我同學仔好喜歡件褸仔, 著到佢仔真係又幾型!

有冇通告話幾時換冬季校服?

[ 本文章最後由 jc0901 於 07-10-28 21:51 編輯 ]

洋房

件褸又幾好既~~好多時呢類褸都好厚~~著到好鍐~~佢比較薄,合晒香港天氣而且著得好~~唔至你有眼光識揀野~~我地李家大少都好品味~~著左即叫佢亞ma比錢~~話型~~叫左reorder啦~~唔知有無

洋房

你地個花藍邊個訂架~~好堅~~除左我非常欣賞~~今日有兩個人足足係門口左成5分鐘~~唔知會以為間花店係佢地開~~

連日係得咁多位太太支持小店~~本人十分感動又感激~~望日後都多多支持~~

jc>你個小密探都夠堅,有個客重堅~~佢話我對手做到出年5月就88:

洋房

:mrgreen:
原文章由 jc0901 於 07-10-28 20:10 發表
bebe,
我同學仔好喜歡件褸仔, 著到佢仔真係又幾型!

有冇通告話幾時換冬季校服?

咁要佢黎比我睇下啦:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 如果佢怕出血~~或者相,我都想睇~~我e+想收埋件紅色留比亞囝

男爵府

kimilover,
件件都話收自用, 都吾知你係咪做生意 ?

對手做到8月 , 仲好齊鼓掌 !

子爵府

bebe,
啲幾日係咪好好生意, 會唔會唔夠貨呀?

jc,
我哋冇收到換季通告喎! 唔係你話過會11月頭換既咩? 今日我都叫思翰返學校問吓, 不過預佢多數唔記得!

孖仔媽,
今朝我9點1去到, 大約都有差唔多成百人, 不過排到9點8就走得, 不過早知遲啲去, 咁就唔駛咁早去面試, 佢比咗個9:30我呀! 應該遲啲去就遲啲見, 咁就仲好, 不過諗住一早有老公幫手睇仔, 唔駛帶埋思翰去排隊, 所以至早啲去!

[ 本文章最後由 Cyrusmum 於 07-10-29 12:56 編輯 ]

首頁
12345...73

尾頁

跳至