嬰兒用品

跳至

首頁
12345...80

尾頁

大宅

Re: TWINS MAMA CLUB (PART 5)

babe&2k:
我都唔想落雨天呀,搞到個人淹淹悶悶,孖b都好多日無出過街喇,諗住佢地好返星期日帶佢地去街街.

大宅

jc:
終於搞掂搬屋d野,真係辛苦你,聽我gor gor講話你搬左出沙田,d租都相當唔錯bor,咁你幾時搬出黎呀?下星期就到你對b返學,搵到車未?定諗住比佢地坐校車?

男爵府

hi irene,
家家n sumsum仲未放學?快d偷d時間來休息,咪佢地一見你又痴到實,暈到似!
下個week輪到我孖b上學,其實我仲緊張過佢地,怕佢地吾適應,又驚佢地喊時吾捨得,總之好多好多..........
仲未同校車到confirm,的士都未搵,一切待學校confirm校車可給我同行再算。

jc ee

大宅

candy_kent 寫道:
babe,
jj好番就食多d野, 一於追番之前磅數啦.........

嘻嘻! 磅數almost追番, 但胃口依然..... :mrgreen: :mrgreen:

大宅

jc0901 寫道:
babe,
你細j仲吾妥緊?自上次到e+?嘩,今次都last for幾耐,有冇覺得佢地番左學至多左病?

jc,

係囉, 大J而家有D咳同喉嚨有痰, 今次真係so far病得最耐, 但我覺得唔關番左學事, 應該係我自己之前大病, 傳染左比佢地.

其實我自己而家都未好得番晒, 都仲係有咳.

Babe

大宅

Eva,

係咪因為生左BB, 驚你無心幫公司拼搏, 所以解僱你呀? 係就真係要告到佢甩褲. :evil: :evil: :evil:

男爵府

hi babe,
原來仲有dd吾妥既係大j吾係細j?sorry,jc ee眼花睇錯。
咁你有冇比大細j番學?

jc ee

大宅

jc,

上星期見佢地腸胃唔好, 所以冇返3日學, 之後都一直有返學, 昨日見佢地返學表現唔錯(老師讚佢地乖乖), 今日想乘勝追擊, 今日放學, 老師都話佢地今日都好乖喎, 其實大J咳咳唔太嚴重, 只係間中咳一聲, 半夜就慘D, 雖然冇咳出聲, 但可能喉嚨唔舒服, 所以喊醒, 後來幫佢搽左D mentholatum就舒服晒, 可以訓到天光.

我又冇同佢睇醫生, 諗住傷風咳等就唔想佢要食藥, 試過燉左3日川貝佢飲, 但都清唔到d痰, 大家有冇妙方可以介紹下呢

大宅

Oh! 2kmami,

你聽日會唔會放假同2k去玩呀? Anyway, ee 同 JJ哥哥預先祝[size=x-large]兩朵小花

[size=large]一歲生日快樂,
[size=large]身體健康,
[size=large]人見人愛,
[size=large]聽教聽話

禁止訪問

大宅

[quote]
牛牛媽媽 寫道:
[quote]
MarbleMa 寫道:
jc,

我都想知有乜

複式洋房

IrenePang,

Pls updated the information for me,thanks!

1)loloma.............(20/11/91)孖仔
2)mrs.leung........(8/10/94)孖女
3)onlokma..........(??/12/98)孖仔
4)CCHOW22........( ??/03/00)孖仔
5)3kids..............(19/07/00)孖仔
6)twinsma..........(06/09/00)孖女
7)4KidsMom........(24/12/00)孖仔, 宏康/滿康
8)Taofungshan.....(27/12/00)孖仔,Joshua&Joseph
9)twinsmama......(??/12/00)孖仔
10)Heidi媽..........(05/03/01)孖仔,Dickson&Michael
11)H&WMama.......(07/03/01)孖仔
12)choychoy.........(??/03/01)孖仔
13)twins媽............(??/??/01)龍鳳
14)twingirls.......(13/06/01)孖女, Melissa & Nicola
15)twinsmother (12/09/01)孖女, 倩樂 & 倩妏
16)Twinsmami......(27/12/01)龍鳳,芷琳/梓謙
17)marblema.......(05/02/02) 龍鳳, 錚熹/鈺然
18)meijing...........(28/02/02)孖女, 嘉晴/海晴
19)蚊滋媽咪..........(13/06/02)孖女
20)TwinsMaMa......(??/06/02)孖女
21)LEON.(10/07/02)孖女,Janice & Joey(呈呈/頌頌)
22)blue_blueberry(25/07/02)孖女,sharon & sherry
23)irenepang803.(27/07/02)孖女, Suei & Summi
24)jc0901...........(31/07/02)龍鳳, Oscar & Esther
25)leunk..............(01/08/02)孖女, 靜言 & 靜柔
26)Babe..............(07/08/02)孖仔, Justin & Julian
27)小孖

大宅

MarbleMa 寫道:
....有時兩隻豬仔貪靚, 去完街著住件四正少少的衫仔就唔肯除, 好攪笑!

哈哈! 我又冇諗過佢地會貪靚添, 咁又係, 平日JJ

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

Thank you Babe EE & JJ哥哥!

我聽日會放假呀! 本來計畫聽日帶2K去黃金海岸酒店食吓lunch映下相,點知又話打風落雨… 如果真係打風都唔知帶佢哋去邊度玩, 真係頭痕喇! ?-( ?-(

Babe 寫道:
Oh! 2kmami,

你聽日會唔會放假同2k去玩呀? Anyway, ee 同 JJ哥哥預先祝[size=x-large]兩朵小花

[size=large]一歲生日快樂,
[size=large]身體健康,
[size=large]人見人愛,
[size=large]聽教聽話

大宅

candy_kent 寫道:
..... d衫成日比佢地整到好dirty .....

candy,

係啦! D非常純潔

禁止訪問

大宅

2Kmami,

如果落雨, 只可以室內, 近近地, TKS囉.... :mrgreen: :mrgreen: , 講笑

首頁
12345...80

尾頁

跳至