少年成長

跳至

首頁
23456...33

尾頁

水晶宮

http://genkienglish.net/start.htm

男爵府

靚媽們,我搞左新意思呀,

[ 本文章最後由 chapman媽 於 08-2-26 23:18 編輯 ]

大宅

有無搞錯呀!今日咁鬼忙無時間上來,原來轉o左場.....仲要係做隻迷羊添!

原文章由 lic9 於 08-2-26 16:55 發表
honey﹕welcome﹗

仲有幾隻迷羊,唔知幾時見佢地報到呢?

大宅

我屋企會所都有得做gym,唔使錢....但個人實在太懶..仲要自己一條友做,好悶喎!

sora : 講開唐詩唔記得copy 比你添....

原文章由 lic9 於 08-2-26 16:40 發表
舒失寶 問左 $2800 for 14個月,有得做12個月分期

任何一間任何時段做gym,包每月十堂class (健康舞、kickbox....乜都得)

大宅

sora
我都係, laser 一個唔該 !
原文章由 emmazlo 於 08-2-26 18:20 發表
睇左啦! 我都要laser 一個, 唔該!

男爵府

等我諗吓你係咪最迷失個隻羊先

原文章由 angelar 於 08-2-26 23:39 發表
有無搞錯呀!今日咁鬼忙無時間上來,原來轉o左場.....仲要係做隻迷羊添!

大宅

個題咁貼切......好攪野喎!!!點整o架......

原文章由 chapman媽 於 08-2-26 23:17 發表
靚媽們,我搞左新意思呀,
http://i185.photobucket.com/albums/x197/chapman_c ...

大宅

我諗都係訂你呢個tooth box....先前chapman ma 個間覆我要$1xx, 我訂4/5個咁$$$米差好遠囉....

原文章由 sorachan 於 08-2-26 18:15 發表
係呀 emmaz, http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1173111

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1173111

男爵府

我都冇訂之前個間啦,一樣架,今日搭BMW買左5個,73一個,正,一模一樣...不過你地再問下個seller,個人今日同BMW講話賣埋比我地(一共13-4個)佢就冇貨,可能要小等啦...

原文章由 angelar 於 08-2-26 23:49 發表
我諗都係訂你呢個tooth box....先前chapman ma 個間覆我要$1xx, 我訂4/5個咁$$$米差好遠囉....

男爵府

你download一個program叫Photocap,裹面有好多Photo frame同Magazine cover架,你可以自己改字囉...你可以去yahoo,用photocap download去search,就有幾條download link出黎架啦,個program可以整靚D相先放上blog,BTW,我以為我係最遲一個update 星期日function既野,原來’有人’遲過我
原文章由 angelar 於 08-2-26 23:45 發表
個題咁貼切......好攪野喎!!!點整o架......

大宅

chapman ma
兩個小魔怪點呀??
原文章由 chapman媽 於 08-2-26 23:44 發表
等我諗吓你係咪最迷失個隻羊先

大宅

阿女呢排成日捽眼 & 耳呀, 點解會咁??

大宅

咩o者,人家好忙啊!今日去荃灣一趟,返來又同呀女去swimming,夜晚又做功課,之後餵奶...:;pppp:

原文章由 chapman媽 於 08-2-26 23:58 發表
你download一個program叫Photocap,裹面有好多Photo frame同Magazine cover架,你可以自己改字囉...你可以去yahoo,用photocap download去search,就有幾條download link出黎架啦,個program可以整靚D相先放上blog,BTW,我以為我係最 ...

大宅

honey : 你咁夜呀! 我諗係天氣唔好掛,所以d b會捽眼耳囉...我個仔食手都食到個口邊有紅色一點點呀!唯有用手巾多d 洗.

原文章由 HoneyFong 於 08-2-27 00:06 發表

男爵府

多謝關心,曳左好多囉...Chayka still好咳,阿仔都係小小咳加nose water囉...唉,如果天氣暖番本來就好既,不過聽日再凍番就唔知啦,佢地兩個既氣管都係差既,一凍親我就冇眼睇囉...
原文章由 HoneyFong 於 08-2-27 00:04 發表
chapman ma
兩個小魔怪點呀??

男爵府

No excuse,咁尋日呢
原文章由 angelar 於 08-2-27 00:13 發表
咩o者,人家好忙啊!今日去荃灣一趟,返來又同呀女去swimming,夜晚又做功課,之後餵奶...:;pppp:

大宅

係呀, 今晚開始又凍番, 要小心睇住 d bb / 小朋友 / 老人家.
原文章由 chapman媽 於 08-2-27 00:18 發表
多謝關心,曳左好多囉...Chayka still好咳,阿仔都係小小咳加nose water囉...唉,如果天氣暖番本來就好既,不過聽日再凍番就唔知啦,佢地兩個既氣管都係差既,一凍親我就冇眼睇囉...
...

大宅

岩岩執好晒 d 野, 差不多瞓啦, 聽日再傾啦~~
bye ~~
原文章由 angelar 於 08-2-27 00:17 發表
honey : 你咁夜呀! 我諗係天氣唔好掛,所以d b會捽眼耳囉...我個仔食手都食到個口邊有紅色一點點呀!唯有用手巾多d 洗.

大宅

我阿仔眼訓就捽眼, 天氣熱多汗又會R頭添!
今日老公買左把剃頭刀, 諗住暖D幫佢剪髮啦!

原文章由 HoneyFong 於 08-2-27 00:06 發表

大宅

今日瞓醒唔記得lu....講個第2樣,大小魔怪有無去睇dr.li 呀?天氣又凍啦,唔好同佢地去街街囉,做吓溫室之花先喇

原文章由 chapman媽 於 08-2-27 00:19 發表
No excuse,咁尋日呢

首頁
23456...33

尾頁

跳至