使用意見

跳至

首頁
23456...27

尾頁

翡翠宮

+3金熱血 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

http://www.youtube.com/watch?v=5E5LQwpOy1U&feature=related
teating
重新起步,為未來努力

翡翠宮

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5E5LQwpOy1U&feature=related
[ youtube ]
重新起步,為未來努力

翡翠宮

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5E5LQwpOy1U&feature=related[/youyube]
重新起步,為未來努力

翡翠宮

重新起步,為未來努力

翡翠宮

重新起步,為未來努力

翡翠宮

仲系唔得既
重新起步,為未來努力

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ricohui 發表於 11-3-30 17:37
 仲系唔得既

只需要打 ".....watch?v=" 後面既字~

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

小草 發表於 11-3-30 21:07
只需要打 ".....watch?v=" 後面既字~

請問係咪按添加鏈接 ??? javascript:;

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

洛婷 發表於 11-3-31 15:24

我意思係前後要打 youtube 個碼,中間網址只需要打 "...watch?v=" 之後既字~

例子﹕

[ youtube ]在這裡插入youtube影片網址裡 "...watch?v=" 之後的文字[ /youtube ]

*** 自己正式打時刪去所有空格

水晶宮

請問按邊個制 ???

水晶宮

未轉新版時我都係到學識咗 , 仲覺得好方便 ,

依家轉咗版 , 又冇之前個制禁 , 好唔方便 !!!

版主

洛婷 發表於 11-3-31 15:33
未轉新版時我都係到學識咗 , 仲覺得好方便 ,

依家轉咗版 , 又冇之前個制禁 , 好唔方便 !!! ...

係呀,唔見有制禁,咁唯有自己打落去啦,好左個碼都唔複雜,我會同管理員反應,睇下加唔加到~

水晶宮

小草 發表於 11-3-31 15:36
係呀,唔見有制禁,咁唯有自己打落去啦,好左個碼都唔複雜,我會同管理員反應,睇下加唔加到~
...

希望可以爭取到

唔好意思 , 又冇制禁 ,

我到依家都唔知邊到打落去 , 就咁打就得 ???

係咪要自己打 youtube 個字 , 之後就 watch?v= 後面既字 ???

水晶宮

小草 發表於 11-3-31 15:36
...

試試先

youtube7a3HiM3BS5E&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-3-HMyoutube

水晶宮

洛婷 發表於 11-3-31 15:44
試試先

youtube7a3HiM3BS5E&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-3-HMyoutube

唔得 mouth:

版主

洛婷 發表於 11-3-31 15:44
試試先

係咁打呀 ↓

[ youtube ]youtube7a3HiM3BS5E&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-3-HMyoutube[ /youtube ]

*** 自己正式打時刪去"youtube"前後所有空格

amythepooh  放不到上去。應如何打呀
http://www.youtube.com/watch?v=jbV5dGvJWyo&feature=player_embedded
[youtube]youtubejbV5dGvJWyo&feature=player_embeddedyoutube[/youtube]
[youtube]  發表於 11-4-7 10:04

水晶宮

小草 發表於 11-3-31 16:04
係咁打呀 ↓

[ youtube ]youtube7a3HiM3BS5E&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-3-HMyoutube[ /youtu ...

再試下先

水晶宮

小草 發表於 11-3-31 16:04
係咁打呀 ↓

[ youtube ]youtube7a3HiM3BS5E&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-3-HMyoutube[ /youtu ...

得咗 ???

amythepooh  http://www.youtube.com/watch?v=jbV5dGvJWyo&feature=player_embedded
放不到上去。應如何打呀

[youtube]youtubejbV5dGvJWyo&feature=player_embeddedyoutube[/youtube]

[youtube]jbV5dGvJWyo&feature=player_emb   發表於 11-4-7 10:11

版主

洛婷 發表於 11-3-31 16:10
得咗 ???

YES~

首頁
23456...27

尾頁

跳至