嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 不如一齊post你地o係hipo-fant掃o既貨呀!

好抵喎!不過我唔記得問你全部係邊到買,請問聽日仲有冇呢?
Luzern 寫道:
minnie $40
sesame $36
elle $20
kingkow @$49
貴唔貴 抵唔抵
我覺得最抵sesame裙 $36

睇下靚唔靚, 去片

[quote]
monchui 寫道:
Luzern
Hi你今日買呢咋靚嘢貴唔貴呀?報d價嚟聽吓丫!Thx

[/quote]
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

子爵府

好媽媽勳章

Re: 不如一齊post你地o係hipo-fant掃o既貨呀!

monchui 寫道:

荃灣廣場5F
其實日日都有,不過又係要睇你釆數有咩貨平賣~個場係長期架...又大又唔追...不過都係要有心機搵囉~

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

公爵府

唔該晒

Lok1206 寫道:
[quote]
monchui 寫道:

荃灣廣場5F
其實日日都有,不過又係要睇你釆數有咩貨平賣~個場係長期架...又大又唔追...不過都係要有心機搵囉~ [/quote]

男爵府

好媽媽勳章

all sold

男爵府

BK Milk勳章

見你地咁多 , 我仲係 :-( 飲恨

子爵府

THX~:-P
Lok1206 寫道:
monchui 寫道:

荃灣廣場5F
其實日日都有,不過又係要睇你釆數有咩貨平賣~個場係長期架...又大又唔追...不過都係要有心機搵囉~ [/quote]
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

男爵府

BK Milk勳章

等我返屋企又POST 上黎先 .

別墅

che9 :

我想要3/4,4/4 個兩件, 如果要點俾我?

伯爵府

有1-3歲男仔衫褲褸買多左, 照2折價出售, 有意請pm我留電話. 天水圍, 九龍灣 或 放工時間在九龍灣至美孚地鐵, 美孚至天水圍西鐵交收.

睇相

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

大宅

可樂皓皓:

我想要工人褲,綠色褸和已有人hold咗嗰件卡其色有領恤,請妳致電給我.

可樂皓皓 寫道:
有1-2歲男仔衫褲褸買多左, 照2折價出售, 有意請pm我留電話. 天水圍, 九龍灣 或 放工時間在九龍灣至美孚地鐵, 美孚至天水圍西鐵交收.

睇相

仲有d未影相, 影完再upload.

別墅

買錯size, 全新4歲女仔外套和裙, 未除牌, 原價二折出售.

睇相

有興趣pm 我啦!

複式洋房

I've got interest on item 1 and 2, still have stock???
And may I ask to pick up at Prince Edward MTR station???

大宅

各位fans:

hipo好似又開張啦!!!!

{click here}

別墅

你問緊邊個??
enngi 寫道:
I've got interest on item 1 and 2, still have stock???
And may I ask to pick up at Prince Edward MTR station???

複式洋房

Sorry 周大嫂, actually I am asking 可樂皓皓 but I think the item was sold already. Am I right, 可樂皓皓?

複式洋房

Dear 周大嫂:
我有興趣呀!請問你賣o左未? 如未請pm我商討交易事宜.
Thanks!

周大嫂 寫道:
買錯size, 全新4歲女仔外套和裙, 未除牌, 原價二折出售.

睇相

有興趣pm 我啦!
:pint:

首頁

尾頁

跳至