嬰兒用品

跳至

首頁
34567...52

尾頁

大宅

Re: TWINS MA MA CLUB(PATR 6)

marblema,
你講得正確.未來的貧富懸殊相信會越來越大.跨代貧窮會越來越嚴重.
但適可而止和按小朋友需要很重要.我識一個小朋友,本身能力不足,但家長仍不斷為他報不同的course,跟本幫不到他,只會帶來挫敗感,失去自信.

男爵府

hi marblema,

totally agreed!

jc

大宅

lalalam:
你好叻呀 係心心呀,其實2s而家成日都會一齊反,多數都係家姐撩妹妹,佢地有時都會反到忘晒形ga.

大宅

marblema:
你講得好好呀,跟本我地而家呢一代都係跟住個環境黎變,以前D小朋友邊有咁幸福,反之而家D小朋友就幸福得多,我地做父母嘅梗係想將最好嘅野比D仔女,有時真係連想買件好小小嘅衫比自己都要計過度過,令願買比D仔女都唔會諗買比自己.

男爵府

irene,
冇話你聽,我都不知幾耐冇買過好少少既衫比自已。

jc

等待驗證會員

肥肥媽 寫道:
irene
原來共71個 twins families, 真陣容頂盛 !!!! & also pls help to update --> the expected date of delivery for my twins BB girls = 19/5/2005, txs !!! & also pls kindly show me how to load the "count-down BB calendar" as my "signature", many thanks !!!

肥肥媽,

Here have two difference website to do the Count DownTickers:

http://lilypie.com/

or

http://www.tickercentral.com/

大宅

jc0901 寫道:
irene,
冇話你聽,我都不知幾耐冇買過好少少既衫比自已。

jc

我就'好少少'的標準唔同晒囉.... :mrgreen:
該用戶已被刪除

大宅

我而家識唸左,我寧願買件靚衫俾自己都儘量唔買俾d細路!唔係我自私,而係佢地d衫多到著唔駛,有好多有心人留番d衫俾我三個小朋友,而呢種環保精神我會伸展落去!

大宅

Dear all,

Happy New Year.

大宅

[size=x-large]祝各位TWINS MA MA 新年快樂!孖寶健康!

等待驗證會員

[size=x-large]Hi ALL TWINS FAMILIES

[size=x-large]HAPP NEW YEAR!!!!

[size=x-large]ALL THE BEST!!!!

大宅

祝各位新年快樂!
小朋友健康快樂!

(聽日要著多件衫 :mrgreen: )

大宅

All Ma Ma :

[size=xx-large]HAPPY NEW YEAR!! 2005

別墅

All Mami and BoBo,

[size=x-large]Happy New Year!!

男爵府

hi all 靚媽,
好耐無上黎, 係咪唔記得有我呢個人?(講笑咋)
首先, kerroppi已經生左, 佢HB張video擺左向
屯門媽咪會個邊, 但我未開到黎睇.

第二: 祝各位happy new year!

第三: 我對孖囡今日一歲lu!
舊年今日好似尋日先發生....

等待驗證會員

rl2999 寫道:
hi all 靚媽,
好耐無上黎, 係咪唔記得有我呢個人?(講笑咋)
首先, kerroppi已經生左, 佢HB張video擺左向
屯門媽咪會個邊, 但我未開到黎睇.

第二: 祝各位happy new year!

第三: 我對孖囡今日一歲lu!
舊年今日好似尋日先發生....

rl2999,

祝妳[size=large]孖女

[size=xx-large]生日快樂!!!!

[size=xx-large]身體健康!!!!

[size=xx-large]聽教聽話!!!!

公爵府

[size=x-large]HAPPY NEW YEAR

[size=medium]sorry好耐無上嚟tim 睇返P.1原來我對孖仔係最大喎,禁我咪係最老囉

等待驗證會員

loloma 寫道:
[size=x-large]HAPPY NEW YEAR

[size=medium]sorry好耐無上嚟tim 睇返P.1原來我對孖仔係最大喎,禁我咪係最老囉

loloma,

You are the oldest twins mum ?-( Really?? ?-(

公爵府

twingirls

可能係卦,我都唔知喎

首頁
34567...52

尾頁

跳至