嬰兒用品

跳至

首頁
34567...42

尾頁

禁止訪問

Re: 不如一齊post你地o係hipo-fant掃o既貨呀!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

Re: 不如一齊post你地o係hipo-fant掃o既貨呀!

你講邊隻底褲仔(有color & 花花/公仔)..定係底褲(白色)呀?

周大嫂 寫道:
查實底褲仔會幾大著??其實我經常見到..

別墅

我都買到有d驚, 大大話話買咗廿件, 由初生到12月, 但我實在喜歡河馬仔, 執咗就冇得買啦!
gogoblue 寫道:
周大嫂,

未呀...我可能聽日lunch去中環.
諗諗吓想買帽&頸巾呀.

侯爵府

mvan14 寫道:
我都搶口水肩 :cry: :cry: :cry:

又係星期四個日?

別墅

有花花/公仔果隻底褲仔..
gogoblue 寫道:
你講邊隻底褲仔(有color & 花花/公仔)..定係底褲(白色)呀?

[quote]
周大嫂 寫道:
查實底褲仔會幾大著??其實我經常見到..
[/quote]

侯爵府

周大嫂,

岩架勒....買多兩件12/18mth甲乸衣啦..好好著架...

我個女6個月個時比佢著,因為summer好熱..比佢著住出街/屋企無咁熱.到佢大d,著裙可以當褲仔咁,走光都唔失禮.

別墅

gogoblue,
可惜冇物12/18mth甲乸衣啦!

別墅

唉...server又唔掂啦!

複式洋房

複式洋房

I've got one girl down jacket at Age 6 in pink color and would like to exchange for Size 4, any mom feels interested, pls send pm to me. thx.

侯爵府

[size=large]我有一件男裝,size 4,杏色.長身無得拆袖.[size=large]想交換女裝size 4,白色/粉藍色. [size=large]只想交換!!!thx!

伯爵府

岩岩出血完返黎... 開始有多d男仔衫褲勒...
買左2件風褸, 2件外套, 一條板仔牛仔褲, 全部2-3歲size

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

大宅

你今日去左九龍灣呀?
多唔多人呀?

可樂皓皓 寫道:
岩岩出血完返黎... 開始有多d男仔衫褲勒...
買左2件風褸, 2件外套, 一條板仔牛仔褲, 全部2-3歲size
小b仔晉熙相簿 傻豬晉熙BB 26/10/05 3:02AM 係屯門醫院出世啦 出世 ~ 2.97KG 轉身:21/03/2006 31/10 ~ 3.18KG 1ST牙:13/05/2006 10/11 ~ 3.57KG 識坐 :17/06/2006 26/11 ~ 4.66KG 識行 : 13/01/2007 31/12 ~ 5.85KG 出水豆:19/02/2007 03/02 ~ 6.96KG 14/03 ~ 7.96KG 09/05 ~ 8.66KG 28/10 ~ 10.48KG 22/01 ~ 11.6KG 80CM 27/04 ~ 12.5KG 86.5CM

伯爵府

係九龍灣呀, 我係lunch time去架, 所以都幾多人呀~
排隊比錢就唔使排...

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

男爵府

~~~gogoblue~~~

希望您睇到la...pm me 吖...hehe!
我就係想下揾面幅相...右手邊個隻公仔啊!

侯爵府

NYT,

我就係見到另外個隻....不過唔係GREEN,我都唔記得咗咩色tim.

大宅

我又Post吓先

HIPO戰利品

男爵府

吓~係咩~您係咪講左手邊嗰隻呀?!
セ有第隻color

男爵府

吓~係咩~您係咪講左手邊嗰隻呀?!
セ有第隻color

男爵府

gogoblue.
呢幅睇得清楚d...我想揾左手面第1隻...
您係咪話見到中問嗰隻有其他color啊?!

首頁
34567...42

尾頁

跳至