嬰兒用品

跳至

首頁
45678...73

尾頁

男爵府

今日在紹興番來呀, 去左3日2夜, 都幾好玩, 不過生保床訓唔到, 連續2晚無覺好訓 坐巴士番來香港, 雖然好方便, 但在文錦渡過關, 拎住行李, 又上又落, 真係辛苦。
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

男爵府

yuyung,
原來你又去左wet, 李家少奶有得你周遊列國, 羨慕都來吾切啦! 喂, 你邊日吾洗番工, 約我地飲茶!

jc

子爵府

YuYung,
玩得開心, 辛苦一陣都抵啦! 做乜去咗3日咁多? Aric唔駛返學咩?

男爵府

機本上我一星期要番5日工架

每日番得果2個兩鐘,
有時蛇左去幫aric買衫咁, 接放學,
就有借口請下假 / 早走
如果請假話去飲茶
睇怕父女都無面畀

小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

男爵府

aric學校上星期5話學校教師咩陪訓定學習日咁,
放假一天, 我99一早就想湊aric去見下佢地d鄉親父老,
所以就上左去囉, 坐火車會舒服好多

男爵府

今次我帶左aric一齊去按腳, 終於都有得梳 fu 下,

大宅

原文章由 Cyrusmum 於 07-11-11 18:00 發表
bebe,
啲蟹即係點呀?
25號生日會你去唔去? 咁就你, 有藉口啦! 不過都可以交瑤瑤比我帶過去!

d蟹呀~~買4隻~~4隻都肥~~有2隻超靚~~講講下又想食~~可惜窮呀~~
我~~正話先同個個朋友講食蟹~~講講下~~我諗住教佢點蒸啦~~我唔計人工~~重要諗住早早收工~~出埋煤氣水電,食具又點話~~點知一講叫佢請下我食~~即刻生飛"知"~~唉~~又叫我等下個月~月頭叫佢,又下個月~~月中,月尾又係咁~~你話~~我幾傷心呢!!!

大宅

生日我咪諗住睇下有無人請你地,先諗去唔去~~你知啦~~我唔識佢地架ma~~
個個時刻,真係好難走開既~~到時你提一下我~~唔該晒

你好人好到底~~幫我覆埋會去好嗎??

聽日食唔食豬潤面~~係既12點打比我下~~

子爵府

bebe,
今日老公未走人, 冇得見你一面添!:-(

男爵府

cyrusmum,
今日行到門口都無買, 就係見個何包乾哂塘, 又要找數比broker, 諗到lee 到我暈左陣陣, 仲學咩人食......:-( !

太傷心之餘都係無心機睇, 再約:cry: !

上次你同思翰學小提琴果度點? ok嗎? 有冇拿到張name card to me?

bebe,
恕我多言, 我份人至講情義, 就你個case→個股市跌成咁, 邊仲有份月頭月尾, 吾請食無不大不了, 就可能連佢都無飯開, 吾搵你接濟已好好 ! 體諒下朋友啦 !

禮媽,
你仔女友生日? 去吾去?

[ 本文章最後由 jc0901 於 07-11-12 22:17 編輯 ]

大宅

jc0901>你咪當獲利回吐o羅 之前賺唔少啦~~有d野你唔知啦~~如果尋晚你請我食蟹~~相信會化左呢d劫既~~道理同年頭整牙化血光一樣~~如果搵到既時間,早d請朋友食下野~~咁就~~越賺越多啦

男爵府

bebe,
lee 個時候好應該係安慰朋友, 考慮下請人先 !

cyrusmum,
做咩成晚吾見人? boil movie ?

子爵府

jc,
你啲大戶, 個市跌都唔驚既, 咪襯低吸納, 再吸多啲囉!
琴晚好鬼眼瞓, 所以同思翰一齊上咗床, 到今朝又佢起身, 我都未願起身呢!
小提琴嗰度我有拎到章程比你, 不過環境唔太好, 非常迫狹, 個老師就斯斯文文既! 不過上星期我同思翰去咗考一個"香港兒童弦樂團", 唔知人哋收唔收佢? 如果收就唔會去佢度學啦!

bebe,
乜最後都冇發到功呀?

聽日啲嘢大家預備好未呀? 我哋仲要買紙碟,义同地墊, 仲有飲品各帶各定一齊買?

[ 本文章最後由 Cyrusmum 於 07-11-13 09:46 編輯 ]

男爵府

回覆 #1 Cyrusmum 的文章

"香港兒童弦樂團"? 要考咩? 我女見到哥哥係合唱團表演, 恨到流口水, 叫我都比佢去! 人地吾收呢, 睇下你處有冇留人處?

我都想吸但吸毒錢都無, 學咩人吸? 你係咪有得借先呢 ?

男爵府

叫孖寶亞嗲天日咪去因無男人, 佢答 : 佢鐘意女人

洋房

咁又係~~唔通知想佢鐘意男人咩

子爵府

jc,
咁你有冇話清楚比佢聽要拎嘢先?
http://www.hkcstrings.org.hk/(香港兒童弦樂團)

bebe,
幅相又係邊個嚟? 佢就真係似吸緊......!

[ 本文章最後由 Cyrusmum 於 07-11-13 21:31 編輯 ]

男爵府

話左佢知幫手托野但都話去, 由佢啦! 我辛苦遮, 又抺汗又廁所, 比我揀工人好好多!

kimilover,
搵我咩樹? 心情吾靚去左boil 劇囉, 留言啦! 今日你又話搬, 你target 搬去邊?

cyrusmum 介紹果個團報名辦法好方便, 同瑤瑤試下!

張相係咪bb 細佬?

[ 本文章最後由 jc0901 於 07-11-13 22:14 編輯 ]

大宅

原文章由 jc0901 於 07-11-13 21:37 發表
話左佢知幫手托野但都話去, 由佢啦! 我辛苦遮, 又抺汗又廁所, 比我揀工人好好多!

kimilover,
搵我咩樹? 心情吾靚去左boil 劇囉, 留言啦! 今日你又話搬, 你target 搬去邊?

cyrusmum 介紹果個團報名辦法好方便, 同 ...

過左面試期啦:-(

男爵府

有你冇你send 左去先算! 佢個web 仲 accept send out!

cyrusmum,
yuyung也來了, 我地係msn等你!

[ 本文章最後由 jc0901 於 07-11-13 23:14 編輯 ]

首頁
45678...73

尾頁

跳至