單親天地

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

環保接龍勳章

我覺得唔止咁囉..
原帖由 阿藍2006 於 10-5-26 12:33 發表
問題在於小朋友
佢男朋友可能覺得佢教仔方式唔岩,而ANNIE自己覺得無錯因為有時我同男朋友都會,不過過後諗返男朋友又係岩ga

瑪瑙宮

環保接龍勳章

我都想話你地有...,好在你都知
原帖由 阿藍2006 於 10-5-26 12:35 發表
我地出街/返工前一次,返到屋企臨訓前一次
有時整嘢既時候,出好大汗,又沖一次
可以講我地3個人都有d潔癖,小小dirty都唔頂唔順
所以咪一日可以沖幾次lo ...

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

仲有咩問題只有佢地自己最清楚
原帖由 wayso 於 10-5-26 12:38 發表
我覺得唔止咁囉..

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我自己有我真係知~~~
我連件衫有小小dirty,都要換,如果係街到整dirty都要即刻買過件,阿仔就更加唔洗講,佢一整dirty我覺得頂唔順就即換,個時我帶定2套衫出街,屋企都怕左我,餵奶毛巾又帶幾條出街,一用過就換,我屋企人係好怕我,我出街咩都帶多
原帖由 wayso 於 10-5-26 12:39 發表
我都想話你地有...,好在你都知

瑪瑙宮

環保接龍勳章

咁我都係估吓嘅啫,希望佢地會無事啦
原帖由 阿藍2006 於 10-5-26 12:42 發表
仲有咩問題只有佢地自己最清楚

王國長老

王國長老

唔好意思, 剛剛才留意到原來呢個topic回文已過5,000, 其實如果過2,000, 我地都鼓勵會員開新part繼續傾, 因為如果太多2,000以上既topic, bk會慢左落黎, 希望各位老友記唔介意開一個新part繼續開心傾計, thank you!

edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

咁當然希望佢地無事啦
原帖由 wayso 於 10-5-26 12:44 發表

瑪瑙宮

環保接龍勳章

嘩..咁你出街咪好似去担泥咁囉,好在而家有車車坐啫
如果駕車dirty,但你男友又唔覺,你咪唔上車囉 ,一係就洗左車至出街....好辛苦喎
原帖由 阿藍2006 於 10-5-26 12:44 發表
我自己有我真係知~~~
我連件衫有小小dirty,都要換,如果係街到整dirty都要即刻買過件,阿仔就更加唔洗講,佢一整dirty我覺得頂唔順就即換,個時我帶定2套衫出街,屋企都怕左我,餵奶毛巾又帶幾條出街,一用過就換, ...

瑪瑙宮

環保接龍勳章

okok
原帖由 edea 於 10-5-26 12:45 發表
唔好意思, 剛剛才留意到原來呢個topic回文已過5,000, 其實如果過2,000, 我地都鼓勵會員開新part繼續傾, 因為如果太多2,000以上既topic, bk會慢左落黎, 希望各位老友記唔介意開一個新part繼續開心傾計, thank you! :k ...

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

可能已經慣左,佢以前bb個時,我真係咩都帶多
係而家個仔大左,無咩要帶先輕鬆d,最多都係帶定套衫褲比佢,因為有時整dirty都可以換,唔洗走去買
暫時架車應該ok,因為我地早幾日先拎去洗黎,外邊就人手洗,裡邊就用蒸氣蒸下佢,而家乾淨左好多,而且架車唔係成日都揸,大多數都係放假先用佢
原帖由 wayso 於 10-5-26 12:48 發表
嘩..咁你出街咪好似去担泥咁囉,好在而家有車車坐啫
如果駕車dirty,但你男友又唔覺,你咪唔上車囉 ,一係就洗左車至出街....好辛苦喎

大宅

好媽媽勳章

原帖由 wayso 於 10-5-26 12:44 發表

宜家都唔知點做好?!

首頁

尾頁

跳至