嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

呢排幫囡囡買咗張新櫈 真心覺得好用(emoji) 覺得一定要同大家分享一下

APRAXX FLIPPA DINING BOOSTER (emoji)
開同收埋都超級容易 囡囡而家每次開餐都要坐喺嗰張凳到(emoji) 睇電視都坐 唔肯同我坐沙發(emoji)不過都好嘅 睇吓佢坐喺張凳度坐得直 放喺地下直接用又得 加上大人餐椅用都得 唔用放枱低勁慳位(emoji)

另外張凳仲超級輕便 買個時仲跟埋個收納袋勁好 方便有時我帶埋出去餐廳用 始終呢排抗疫時期都唔想佢用咁多公家BB櫈(emoji)帶埋去露營⛺️野餐 都完全唔覺得有負擔

(emoji)經過我連個精明師奶格價之後 仲要俾我搵到間舖頭 價錢超平2xx (emoji)(emoji)(emoji)即刻入手(emoji)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

babydou 發表於 21-4-30 10:00
呢排幫囡囡買咗張新櫈 真心覺得好用(emoji) 覺得一定要同大家分享一下

APRAXX FLIPPA DINING BOOSTER (emo ...

綁喺摺櫈上面當high chair,真係要小心點
不要從別人的嘴裡去認識我

複式洋房

crystal媽咪 發表於 21-5-2 12:38
綁喺摺櫈上面當high chair,真係要小心點

佢個底部有防滑都安全嘅 另外我多數係擺喺地上面用 出街食飯先放喺大人櫈 放心放心

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

babydou 發表於 21-5-2 12:42
佢個底部有防滑都安全嘅 另外我多數係擺喺地上面用 出街食飯先放喺大人櫈 放心放心
...

出街放堅固嘅凳就OK
喺屋企行開行埋攞野有點危險

不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至