使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

雖然睇咗bk好多年,但平時都係開post 同回覆……其他操作一概不懂!
請問大家,我想問咩原因封post,我應該去邊個“版域”問?或者點聯絡到管理員問?
我平時講嘢都會注意用詞,以免犯規……
咁正常係唔會觸犯「BK條例」嘅……
所以我想知咩原因封咗我post……

煩請有經驗或者熟悉相關情況嘅jm,可否出手指教一下……在此先謝謝大家!
attach0/tmp/phpxGt1us

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

邊個“版域”問?

「使用意見」版

大宅

goldpiglet 發表於 23-12-9 01:29
邊個“版域”問?

「使用意見」版

係呀……唔知點表達,所以用“版域”囉……

謝謝jm告知……

水晶宮

邊個搬 問邊個

https://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=118918

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

baby.kaka 發表於 23-12-9 01:26
雖然睇咗bk好多年,但平時都係開post 同回覆……其他操作一概不懂!
請問大家,我想問咩原因封post,我應該 ...

應去使用意見查問...

大宅

Candy_CHUNG_LAU 發表於 23-12-9 10:45
邊個搬 問邊個

https://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=118918

謝謝

大宅

stagea 發表於 23-12-9 10:49
應去使用意見查問...

好,謝謝

伯爵府

尋日先知原來你個post講梗樹懶,仲想揾返你喱個post睇吓,就揾唔到。原來係咁

大宅

somehow 發表於 23-12-15 00:49
尋日先知原來你個post講梗樹懶,仲想揾返你喱個post睇吓,就揾唔到。原來係咁
...

請問邊位係樹懶?但個post封咗好多日了,咁你又點知有呢個post,昨天點解會想睇?
我宜家都問緊管理員,我個post衰乜嘢!

首頁

尾頁

跳至