故障報告

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

我係用Samsung C9, 有大部份公仔睇唔到,只有小部份公仔睇到

特派員  最新版本已修復相關問題,詳情請參閱本主題30樓內容,謝謝 !  發表於 21-6-16 11:02

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

各位,於 BK android app 看不到某一些國王表情的問題,將會於下一個更新版本內修復,不便之處,懇請見諒 !

象牙宮

特派員 發表於 21-5-17 11:40
各位,於 BK android app 看不到某一些國王表情的問題,將會於下一個更新版本內修復,不便之處,懇請見諒 ! ...

下個更新幾時呀?已經好多日

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

無話可說 發表於 21-5-27 21:32
下個更新幾時呀?已經好多日
你好,大約六月初推出新版本,不便之處,請見諒 !

象牙宮

特派員 發表於 21-5-28 09:57
你好,大約六月初推出新版本,不便之處,請見諒 !

一樣出唔到公仔!變成咁添呀

管理員

無話可說 發表於 21-6-10 21:59
一樣出唔到公仔!變成咁添呀

你好,請嘗試在親子王國應用程式資訊頁內清除數據,然後再登入帳戶,謝謝!

象牙宮

特派員 發表於 21-6-11 14:44
你好,請嘗試在親子王國應用程式資訊頁內清除數據,然後再登入帳戶,謝謝! ...

邊度係資訊頁?我重新下載,登出再登入仍然一樣

超級版主

超級版主

無話可說 發表於 21-6-11 22:04
邊度係資訊頁?我重新下載,登出再登入仍然一樣

係指依頁 , 左邊清除數據

象牙宮

bktcc 發表於 21-6-11 22:34
係指依頁 , 左邊清除數據

唔該晒,搞好了

管理員

致 Android 用戶

最新 V3.11.11 版本已修復以上問題,如國王表情 ( 公仔 ) 仍出現異常,請在親子王國應用程式資訊頁內清除數據 ( 如圖 ) ,然後再登入帳戶,謝謝!

如登入帳戶出現問題,請聯絡 Helpdesk 管理員
https://www.baby-kingdom.com/helpdesk/upload/open.php

珍珠宮

特派員 發表於 21-6-16 10:55
致 Android 用戶

最新 V3.11.11 版本已修復以上問題,如國王表情 ( 公仔 ) 仍出現異常,請在親子王國應用 ...

請問彈了以下出來,再入會否無晒之前資料?

管理員

karshing 發表於 21-6-17 13:22
請問彈了以下出來,再入會否無晒之前資料?

你好,刪除後,等同重新安裝,須要再登入其帳戶,以及重新設定使用權限 ( 例如 : 張貼圖片存取權限 ),至於已收藏主題,提醒通知,PM內容,積分等,都不受影響,謝謝 !

如不確定現有帳戶密碼,請先進行重設,如遇到任何問題,可聯絡 Helpdesk 管理員 ( 不必登入帳戶 )

首頁

尾頁

跳至