家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

實惠約左我9月26日下午送梳化,家人當日上午掉屋企張舊梳化,等佢送貨,等到6點影都無,打去問話無我地張單,嬲爆,話同師傅再安排送貨,27號都未收到送貨安排,
而家問題係返到屋企坐都無位坐,我之前無吹佢送貨,就算12月送貨都無所謂,因有舊梳化坐,而家"兩頭唔到岸"
請問大家有無方法吹佢立刻送貨??

子爵府

實惠送貨係好差,之前訂左個櫃遲遲未送貨,打去問竟然話船運問題未到港,仲冒必要我接電話,話隨時會打嚟,如果miss左嘅話或嗰日送唔到,件貨將會俾下一個客,我要再等下一水貨(起碼兩個星期以上),而唔係重新約過送貨日子就算,佢話因為實惠無貨倉,到港嘅貨一安排好就要客戶隨時收貨,我覺得咁大間公司咁安排係有d差

大宅

係佢預約我送貨,我無miss calI 家🥺🥺
打電話追佢,衹識講: 「已同師傅講左我既情况」, 跟住無下文, 第二日再打已經唔聽我電話, 唉~一定唔會再幫襯實惠

男爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

而家送左貨未

大宅

回覆 popome 的帖子

未,衹好忍耐等待,亞Q精神

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

大宅

回覆 opclk99 的帖子

唔追啦!費事激親自己!見到有朋友仔話再等14日,豪多14日俾佢,總之唔會再幫襯!!

大宅

我頭幾日真係嬲爆,打電話罵佢,再打已經唔聽電話,仲嬲,再打俾幫我開單個果,都係無下文,費事激氣影響心情!!等待等待!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊