故障報告

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

原帖由 bkadmin 於 10-9-7 10:42 發表

閣下電腦是否有安裝 flash player?
常試下載安裝Adobe Flash Player 10.1
出現,為了保護你的電腦Firefox 拒絕網站「get.adobe.com」安裝軟體.
我是W7,64bit.Firefox3.6.8.Dell機的請問要點做.

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

點解我玩唔到既?

我已經係教育王國首頁右手面click個宣傳公仔, 點知就彈個格出黎話"請從教育王國首頁進入遊戲板面", 咁即係邊度先玩到呀??

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 熱血勳章

原帖由 shishicat 於 10-9-8 19:08 發表
點解我玩唔到既?

我已經係教育王國首頁右手面click個宣傳公仔, 點知就彈個格出黎話"請從教育王國首頁進入遊戲板面", 咁即係邊度先玩到呀??

請關掉防火牆

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 熱血勳章

原帖由 yoma1975 於 10-9-7 11:53 發表
常試下載安裝Adobe Flash Player 10.1
出現,為了保護你的電腦Firefox 拒絕網站「get.adobe.com」安裝軟體.
我是W7,64bit.Firefox3.6.8.Dell機的請問要點做.

試一下 unchecked 紅框內那 3 個的方格

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

原帖由 bkadmin 於 10-9-9 17:44 發表

試一下 unchecked 紅框內那 3 個的方格
已 unchecked了安不到.請問不安裝Adobe Flash Player 10.1,還有其他方法嗎?
問了同我裝個人,佢話這網的程式有好多安全性漏洞,我唔屬這方面,所以同我封鎖了,叫我最好不要解封.

首頁

尾頁

跳至