故障報告

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

你隻傻強太大隻出唔晒喎!!!
原帖由 我想生三個 於 10-11-19 11:41 發表

你放狗...我放貓...傻強..去去去....

伯爵府

原帖由 Red2008 於 10-11-19 11:32 發表
抱歉!在過去一個多小時實在十分難入,已即時通知管理員跟進了.暫時好像順了一點,不過技術部仍在努力.請各位體諒及包容.

另外如會員有類似意見,請在使用意見版發帖,因為在該版發帖,管理員會易於發現.

謝謝!
Red2008 ...

Del... .

伯爵府

原帖由 Red2008 於 10-11-19 11:32 發表
抱歉!在過去一個多小時實在十分難入,已即時通知管理員跟進了.暫時好像順了一點,不過技術部仍在努力.請各位體諒及包容.

另外如會員有類似意見,請在使用意見版發帖,因為在該版發帖,管理員會易於發現.

謝謝!
Red2008 ...

體諒包容左BK5年喇....... .

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

嘩~~~~~~~呢隻CAT 好惡呀!! 好有殺氣~~驚驚!!

哈哈哈~
原帖由 cathy-tse 於 10-11-19 11:45 發表
It is not a DOG..

It is a CAT.....http://t0.gstatic.com/images?q=t ... C3sjoZIj8bZ7jmLbsqn

BLACK CAT

大宅

我以為自己比公司block左, 唔上得!好彩宜家ok.

禁止訪問

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

我都好包容,BK日日準時上午10-12就short,下午近6,晚上12-1,次次用用下一夠鐘就來.點解?又有黑客?

王國長老

王國長老

原帖由 TIGERBAMA 於 10-11-19 11:39 發表
阿 BK, 點解你咁多廣告收入,吾攞多少少錢出黎整下個 server 呀???

:;pppp:

內部消息知道server已經加完又加, 黎緊又再加....問題並非在此.... 唔可以再講啦, 洩露國家機密可能要著草.... 總之係技術問題, 努力解決中...
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

呵呵~~你隻好得意!!!
原帖由 cathy-tse 於 10-11-19 11:50 發表
http://t0.gstatic.com/images?q=t ... 0yxQQ8CCJe3U3nogHow about this little sweet kitty ???

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

侯爵府

好媽媽勳章

米係 攪到成朝都做 冇主姑魂
原帖由 lily_liu817 於 10-11-19 11:08 發表
bk 攪咩呀!! 入左成朝...依家先入到呀!!

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原帖由 edea 於 10-11-19 11:52 發表

內部消息知道server已經加完又加, 黎緊又再加....問題並非在此.... 唔可以再講啦, 洩露國家機密可能要著草.... 總之係技術問題, 努力解決中...

BK話要發揮正能量, 大家都係安安份份做個只會讚美的好國民吧!

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

禁止訪問

水晶宮

我都係用D 好白痴O既方法.....先開幅圖出黎(自己本身個FILE) , 係檢視到有得較大細, 先較左自己想post 出黎個size, 再用CaptureIt cap 左張相, 再放係小畫家, 咁先至ul 張相去相簿, 咁咪post 到細相!!
原帖由 我想生三個 於 10-11-19 11:53 發表

我唔識整細:lol:

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 dabbycheung 於 10-11-19 11:44 發表

我體諒同包容左BK5年喇....... .

我都差唔多仲以為自己部腦又short

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 我想生三個 於 10-11-19 11:41 發表

你放狗...我放貓...傻強..去去去....

巧靚仔呢.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 我想生三個 於 10-11-19 11:53 發表

我唔識整細:lol::" />:" />
你放咗圖,跟住响相入面click一下,會出個比你縮圖嘅小格,(好似window相片修復咁呢,)一樣咁整.

首頁

尾頁

跳至