故障報告

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 kc_01k 於 10-11-24 23:40 發表
亂晒 ~ ~ ~ 講真, 真係經期仲準過佢......呵呵呵.......
唔夠你講, you win

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 大臣 於 10-11-24 23:42 發表
收到, 給我一些時間, 一步步來, 先搞好左穩定性先, 然後會執好這個問題, 我會記得的.

大臣

ok, 咁你記得要 班技術員喇喎, 一言為定....

子爵府

原帖由 kc_01k 於 10-11-24 23:43 發表
亂晒 ~ ~ ~ 講真, 真係經期仲準過佢......呵呵呵.......

lee 貢形容,難忍未必感受到噃

20101011190800M

酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

你想插邊度?

大臣

原帖由 kc_01k 於 10-11-24 23:45 發表

ok, 咁你記得要 班技術員喇喎, 一言為定....

子爵府

又搬屋 lu

翡翠宮

原帖由 牛精仔 於 10-11-24 23:43 發表
唔夠你講, you win

原帖由 karkar39 於 10-11-24 23:45 發表

YES

你地唔準咩??:;pppp:

翡翠宮

啊, 仲咁快移動我添...:;pppp: :;pppp:

侯爵府

原帖由 BingJing 於 10-11-24 23:31 發表
如果响商業社會,email來往上出現d咁ge問題,分分鐘都有官司打呀

係bk蝦得我哋c9就蝦,當我哋唔識嘢

你搞清楚, 唔係如果, bk實情係存在係商業社會上..

超級版主

超級版主

原帖由 kc_01k 於 10-11-24 23:47 發表
啊, 仲咁快移動我添...:;pppp: :;pppp:

唔好意思

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

大家習慣下, 有問題在這邊開TOPIC, 不然我點會容易睇到呢?

大臣

翡翠宮

原帖由 大臣 於 10-11-24 23:46 發表
你想插邊度?

大臣

係咁易你都要插佢地幾嘢交待吓啦嘛......

唔係點服眾呢 ? 插邊度都好啦....

管理員

唔係掛, 點打得成呀? 最多咪唔用個服務...

大臣

原帖由 BingJing 於 10-11-24 23:31 發表
如果响商業社會,email來往上出現d咁ge問題,分分鐘都有官司打呀

係bk蝦得我哋c9就蝦,當我哋唔識嘢

管理員

我每日都有插, 不過係佢地未搞個服務前, 我唔會出刀仔, 因為死左就無人幫我搞系統...

大臣

原帖由 kc_01k 於 10-11-24 23:49 發表

係咁易你都要插佢地幾嘢交待吓啦嘛......

唔係點服眾呢 ? 插邊度都好啦....

子爵府

原帖由 大臣 於 10-11-24 23:51 發表
唔係掛, 點打得成呀? 最多咪唔用個服務...

大臣

好簡單,個客同我間厰落咗單,後來價錢有變,我email 佢知仲話..."如果幾點幾點之前你唔覆我,我當你唔要批貨"

個客覆我話無問題....點知佢個回覆居然係响我個email之前..... 我睇唔到,當佢唔要批貨,你話係咪官司都都得打呀...呵呵

管理員

電郵點作準呢? 唔係掛?

大臣

原帖由 BingJing 於 10-11-24 23:59 發表

好簡單,個客同我間厰落咗單,後來價錢有變,我email 佢知仲話..."如果幾點幾點之前你唔覆我,我當你唔要批貨"

個客覆我話無問題....點知佢個回覆居然係响我個email之前..... 我睇唔到,當佢唔要批貨,你話係咪官司都都得打呀 ...

子爵府

原帖由 大臣 於 10-11-25 00:12 發表
電郵點作準呢? 唔係掛?

大臣

做生意,分秒必爭呀,唔通吓吓寫信咩

管理員

以我所知, 一般都會用FAX加簽名. 因為電郵可以調個電腦的時鐘, 好難係準...

但係咪能打成官司, 當然又要睇下個受害人是什麼人...

大臣

原帖由 BingJing 於 10-11-25 00:21 發表

做生意,分秒必爭呀,唔通吓吓寫信咩

子爵府

如果係自己理虧,梗係比人問到口啞啞,唔通又夠胆同人哋講係自己個鐘唔準咩。

fax加簽名梗係好,但唔係個個都坐係寫字樓呢

我講個case係真人真事,但人哋當然唔係梳化有時差咁c,詳情唔講..我只係想話:呢個遊戲方法有毛病,應該要嚴肅修正,唔可以輕輕帶過,相信你都記得前日係點答我呢個問題

原帖由 大臣 於 10-11-22 22:59 發表
這是我們有幾個伺服器, 有時會有點時差, 會出現你見到的情況.

大臣

首頁

尾頁

跳至