自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ricecooking 發表於 19-8-7 14:30
樓主只係形容佢果位同事係90後啫,唔覺歧視

同意

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有時自己用左香水自己聞唔到,反而佢身邊D人就聞到

珍珠宮

bbpompom 發表於 19-8-7 12:43
回覆 lucille_lai_ha 的帖子

佢塊面黑到死... D 90後係唔係咁架??

咁都可以用年齡層去分

中年人唔黑面嘅?

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

終極熊貓 發表於 19-8-7 14:55
咁都可以用年齡層去分

中年人唔黑面嘅?

又係woo(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

子爵府

我c6 男人都日日噴到好勁。
佢仲用我果d花味香水,100ml 2個月唔夠就比佢用哂,所以我依家索性唔買都唔益佢

大宅

我個女都是 90後, 用香水味真係好臭...... 同她講就黑面,真係難為她同事.

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

YIU_2012 發表於 19-8-7 15:00
我個女都是 90後, 用香水味真係好臭...... 同她講就黑面,真係難為她同事.

不會,不過我們有討論過,有時候行為上覚得佢冇家教

複式洋房

bbpompom 發表於 19-8-7 12:41
公司最近有個90後同事香水味一日比一日濃味!! 老實說: 好臭... 佢自己知唔知道既呢? ...

我都有位同事香水勁濃,仲要坐我隔離⋯⋯
我有咗5個月,大肚對味道比較敏感,我真係頂吾順,所以唯有買個風扇吹住自己個面

琥珀宮

回覆樓主:

搭mtr先慘,逼架啦,焗住聞d濃味香水

男爵府

Yanni_YYB 發表於 19-8-9 00:17
我都有位同事香水勁濃,仲要坐我隔離⋯⋯
我有咗5個月,大肚對味道比較敏感,我真係頂吾順,所以唯有買個 ...

你好慘 大肚吾聞得香水味架.我大肚到生左 對味道特別靈敏.小小味都受吾住、會暈.

水晶宮

豬C9 發表於 19-8-7 14:57
我c6 男人都日日噴到好勁。
佢仲用我果d花味香水,100ml 2個月唔夠就比佢用哂,所以我依家索性唔 ...

花香味
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

民房

因為想自己都聞到 有時候真係會用濃左

大宅

回覆樓主:

唔緊要啦90後用粗野,陣味好快散

複式洋房

manman1118 發表於 19-8-9 00:30
你好慘 大肚吾聞得香水味架.我大肚到生左 對味道特別靈敏.小小味都受吾住、會暈.
...

就係囉! 我仲聞得出是dior嘅香水
真係好濃⋯⋯

首頁

尾頁

跳至