婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

c雅 發表於 17-3-2 06:36
其實你99已經好過好多99
起碼她肯幫你湊一下
有好多99係當d 孫係玩具或曬命工具,

係啊!!你99 已經好!!!雖然好假!!我個99 至正,未結婚已經講明唔會幫手照顧bb , 到我坐月咩嘢都冇幫手!成日好夜8:30 來我家玩孫,仲要我煑埋飯比佢食!有bb 的mama 都知,坐月婆要全日照顧bb 已經好累,仲要爭取時間煲飯連蒸肉餅做餸,边有心情再煑三個餸!!!!最激氣有一次我好暈,下午1:00打比佢,叫佢早D3,4点入來幫吓我,怕暈底跌親bb, 佢話好吖,我早D 入來…………頂佢個肺……8:30pm 先來到!来到仲問我点解唔煮飯,佢好肚餓!!我同佢講,我好唔舒服,全日只係食麵包顶肚咋!!!!

男爵府

HamoBaby 發表於 17-3-3 07:42
同意, 阿b濕片立即比返你叫你換, 但個仔响度就會扮嘢囉!

我嗰個仲正!!嘜Q 都話唔識,唔識!!換片都話唔識!!到而家換拉拉褲都話唔識!!上嚟只係玩孫,一喊、拉屎就即刻比番我!!講佢講一日都唔夠!!对我工人仲好過对我!!次次上來都買D嘢食比工人……而我咩Q 都冇!

別墅

算啦,奶奶做戲好過吾做,佢同你交戲都算尊重一種(emoji)(emoji)

別墅

試問有邊個99係唔假!?

別墅

hilaryashley 發表於 17-3-20 10:15
我爬左幾版婆媳版, 終於搵到有人似我99 我明你感受, 佢就成日做到大好人咁, 但其實得把口, 我覺得 ...

我99都係咁,成日提住自己幾叻幾好,其他人都係垃圾,但其實得把口,咩都做唔掂不過佢再叻d,未做已經叫定辛苦,特別係佢自己個仔面前,又要扮慈母又怕辛苦,真係煎隻蛋都話辛苦架 不過我情願自己做晒唔洗佢,而且佢又靠唔住,我自己親力親為好過 (成日話我唔比佢上我屋企幫手湊孫,但比佢湊一陣就掉番比我,我個仔係g6pd bb,佢又唔願學點湊,覺得自己麥都識晒,我未出院重問我有麥暗病,生舊咁野出黎 )明明就係佢蝦我,但耐唔耐就喊住同我c6講話我蝦佢唔比佢上黎我屋企,真係最佳女主角黎 所以我有冇事都廢事比佢知,如果唔係比佢幫過手,佢又數住自己做過麥,又係我c6面前喊話自己慘同辛苦,怕左佢 假好人黎

首頁

尾頁

跳至