心聲留言

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

樓主好似想先見面。 可能飲茶/ 飯局?。
未必同一時間, 集埋一起。
其实2-3个人都能成事。以后再加人, 一起飯局/ 茶聚。 有的是机會。

鐘意食野傾計或上深圳玩樂...朋友們, 約埋一起。

大家都想有個伴/腳 :
3-5人食野傾計。

上深圳玩樂, 1-2人都能成行。 3-5人自然更佳。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

2020 年, 鐘意食野傾計或上深圳玩樂...

1. 不論 : 你來自何方。 (沒有限一住新界)

2. 不限年齡 : 70後,80后, 90后, 00后, 60后, 50后...

3. 不論 : 單身/己婚

4. 不論 : 全職/ 在職/ 退休/ 學生 ...

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

MidcoMidco 發表於 19-12-21 00:22
做慣左甲,吾做吾得!
可以約下上大陸行下飮下茶

我對磨甲有恐懼感

香港 數年前, 每次做甲, 真甲磨甲多多, 效果又差。有的一星期掉了, 有了當晚就掉。白花錢。浪費時間。

12月份蛇口, 做了人生中第一次

貼甲

。沒有期望。反而

很堅固。我还自己磨短它。

這次 用磨挫磨甲, 磨的比我想像中少。

我的真甲, 長的超慢, 10只手, 沒一只長至蓋手指肉肉。全是縮頭毚。
真好漫長呀。

妳說做慣左甲,吾做吾得!

==> 我大机會, 續做的。只要真甲磨少D。限每月1次或更久。
期待一起做甲。

下次就做此色。

貼甲是怎卸甲

理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 20-1-5 13:53
2020 年, 鐘意食野傾計或上深圳玩樂...

我都想join

象牙宮

chelma 發表於 20-1-12 10:15
我都想join

好呀。
你是新界西还是東?

前几天, 問了一些鋪, 多數是 19 -21 開始休。至初八 long long long holidays

浴足店 年廿九一初一休假, 年初二就營業。
初二 还可北上。 按腳。

理性討論交流者。

大宅

chelma 發表於 20-1-12 10:15
我都想join

新界東

禁止訪問

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

禁止訪問

禁止訪問

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

回覆樓主:

加埋我~
我鐘意去深圳食下嘢,近期吃過胖哥炳蟹雞腳煲好好味
我吃得辣架

子爵府

好媽媽勳章

各位新年快樂!
可以加埋我嗎?
仔女大喇!想結識多D朋友一起傾談,一起吃喝玩樂!
2006年12月28日 出世-----3.41kg 1個月---5kg 2個月---6.04kg---58cm(自己度) 4個月---7.72kg---65cm(自己度)

象牙宮

callymum 發表於 20-1-16 10:30
加埋我~
我鐘意去深圳食下嘢,近期吃過胖哥炳蟹雞腳煲好好味
我吃得辣架

胖哥炳蟹雞腳煲

搵日去食,

我最 like 蟹。听人說蟹仔很 mini

雞腳 多骨膠, 該食吓。

理性討論交流者。

象牙宮

SMARTEST 發表於 20-1-25 20:23
各位新年快樂!
可以加埋我嗎?
仔女大喇!想結識多D朋友一起傾談,一起吃喝玩樂!

新年快樂!

非常時期。

封鎖升級! 須

減少

吃喝玩樂!

多去戶外, 晒太陽, 運動。 增加免疫力。

少去人多的地方。

理性討論交流者。

男爵府

may886 發表於 19-11-29 10:24
我冇小朋友,有返工(放平日/假日),身邊朋友都要照顧小朋友,所以想識番D新朋友
...

有興趣

大宅

近排少咗,因為剛剛才找到工作,我都想放鬆休息一下!

子爵府

我都有興趣,可否加埋我?

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我冇小朋友亦鐘意上去玩下

象牙宮

何月何日能上深圳?

要整牙。

理性討論交流者。

伯爵府

may886 發表於 19-11-29 10:24
我冇小朋友,有返工(放平日/假日),身邊朋友都要照顧小朋友,所以想識番D新朋友
...

我都超喜歡食野
開開心心又一天

首頁

尾頁

跳至