自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 wln 的帖子

曾同學,人生總會有起落要同自己講慢慢調節好心態生活才會過得輕鬆,人生只來世上走一回無需令自己太大壓力,每個人性格唔一樣,所以調節自己心態系好重要,凡事努力過結果如何都接受,這次唔得咪下次再努力過,不用對自己及周邊事要求太完美,只要有努力過結果唔重要回頭望返件事亦唔會內疚後悔,條條大路通羅馬,好好休息祝早日重回正常生活,你系聰明仔,一定掂!

侯爵府

siu-miu 發表於 23-10-13 09:24
逆向思維, 咁唔知佢哋點解釋成萬張相居然影唔到佢"折返現場做假"? 影唔到"佢同學及同學家長幫佢折返現場"? ...
嗰件object應該冇乜腦、能力低, 好難要佢用逆向思維的, 咪由佢每日發能力低嘅思維post囉

水晶宮

冇鬚根嘅?未發育咩?

子爵府

回覆樓主:

班人根本冇任何證據證明佢哋嘅質疑,一味喺度潑髒水,完全罔顧失蹤男孩同佢屋企人嘅感受。到頭來證明佢哋係錯都唔方會同曾家道歉一句啦!

子爵府

siu-miu 發表於 23-10-13 09:24
逆向思維, 咁唔知佢哋點解釋成萬張相居然影唔到佢"折返現場做假"? 影唔到"佢同學及同學家長幫佢折返現場"? ...

有好多人幻想當現實。乜嘢都係假,只有佢自己嘅質疑先係真嘅。人哋阿媽有多謝救援人員佢哋又話冇,人哋阿仔有受傷佢哋又話冇 影埋之前已經喺山上,又格硬話人哋匿埋市區,但佢哋又一啲證據都冇。網上造謠完全不用負責任。

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

Vengerov 發表於 23-10-13 09:52
有好多人幻想當現實。乜嘢都係假,只有佢自己嘅質疑先係真嘅。人哋阿媽有多謝救援人員佢哋又話冇,人哋阿 ...

可能呢個唔係佢哋想見到嘅結局,自然多質疑。

公爵府

2024年龍年勳章

豬仔嘜 發表於 23-10-13 13:43
冇鬚根嘅?未發育咩?

唔係個個男人都好多腳毛好多鬚㗎!
我覺得佢似係周深類型嘅體格,細粒滑淨,唔係咁高。

象牙宮

2024年龍年勳章

my005 發表於 23-10-12 21:33
其實揾得返佢,真係感動、激動到想喊﹗

其他野,仲重要咩? ﹗ 平安已係萬幸﹗ ...

x 2

侯爵府

回覆樓主:

我最唔明bk嘅版主,討論以巴戰爭可以9秒9搬走,反而有幾個帖去網暴失蹤同學就可以繼續留低,你哋班版主係咪縱容呢個行為繼續落去呢?枉為親子網

公爵府

2024年龍年勳章

麟媽媽 發表於 23-10-13 14:23

佢哋話要釐清真相,其實咩真相先係佢哋想「要」呢?!

子爵府

豬仔嘜 發表於 23-10-13 09:43
冇鬚根嘅?未發育咩?

大多數男人在什麼年齡長出鬍鬚?
這通常是人類男性的第二性徵。男性通常在青春期後期或少年期開始長出面部毛髮,大約在15歲左右,大多數人要到18歲左右或更晚才長出完整的成人鬍鬚。

有d人甚至2x先生鬍鬚。

子爵府

麟媽媽 發表於 23-10-13 10:23

其實就算曾家出嚟點講佢哋都係會有懷疑㗎啦,只會不斷質問+挑剔人地阿媽幾冷靜,因為不是佢哋想要既答案,所以講嚟都冇用。冇必要為咗啲三唔識七嘅人去傷害自己小朋友。

男爵府

回覆樓主:

睇呢個post 舒服好多 個邊成日話驚有人有樣學樣就死,咁你做父母嘅最好用呢個做樣板,咪教自己細路唔好咁做囉,唔係個個咁好彩揾得返

大宅

Vengerov 發表於 23-10-13 10:42
大多數男人在什麼年齡長出鬍鬚?
這通常是人類男性的第二性徵。男性通常在青春期後期或少年期開始長出面部 ...

我有個親戚D仔過左廿歲都好白淨,腳毛都唔覺眼,八卦問佢個媽先知仲未使剃鬚。。。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

真心。5好再濫用「神蹟」2字。
大把醫院入面的ICU 正正在等呢樣野。
有JM 講左, 8日野外, 要生存有技巧,好刻薄講, 不算「神蹟」。
真心用神蹟真心好銀耳
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

公爵府

檸檬檸檬 發表於 23-10-13 09:04
我都覺得咁,遲早迫死個學生。

人言可畏!

子爵府

kwhkwh 發表於 23-10-13 10:48
有JM 講左, 8日野外, 要生存有技巧,好 ...

佢媽有多謝各界人士協助
attach0/tmp/phpsBoNRD
attach1/tmp/phpJpnN7k

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

wln 發表於 23-10-12 22:59
佢應該有情緒病…. 好可憐
希望佢重新振作!

睇神情,佢似有思覺失調,不過佢媽係無需對外界交帶。

見到相入面個樣,同床上送院神情,都好同情佢。

子爵府

繼兒動母 發表於 23-10-13 10:48
我有個親戚D仔過左廿歲都好白淨,腳毛都唔覺眼,八卦問佢個媽先知仲未使剃鬚。。。
...

真是唔出奇。我同我老公拍拖佢2x時都冇乜鬚,係30打後先見佢開始多鬚

公爵府

2024年龍年勳章

kwhkwh 發表於 23-10-13 14:48
有JM 講左, 8日野外, 要生存有技巧,好 ...

係傳媒大眾將全段感謝聲明焦點放在「神蹟」兩個字上,多謝救援人員好悶嘅~有啲神奇事即刻提升全段戲味!俾啲人可以講多幾日幾開心呀!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊