二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Bunny_BB 這個不誠實的人,一定要小心。
我同佢買咗六包PAMPERS中碼輕鬆穿尿片
佢話買多咗所以賣出。我比咗$300,一包$50,
佢話唔會過期,我又疏忽睇唔清楚,
佢用黑筆加多筆,將生產日期由06年改做08年
仲要係1月13號到期。真慘!
我之後再睇番,佢係剛申請這網。
大定要小心賣輕鬆穿的人!
因為我今晚又見倒有人剛申請這網又話賣輕鬆穿。

我交易過幾次,D人都好誠實,
都唔知點解D人吟差,欺騙婦女和BB錢。無良!!!

大宅

回覆 #6 baby0724 的文章

很多媽媽來這個二手巿場都是想買些平少少的野,是好正常。如果唔係就出街買新野啦!每個人想買平野都有原因,好似我仔仔28週早產,我離職全職照顧BB,只不過想買D平野幫輕吓老公。買D平野唔係有罪,但賣家全心呃人就有問題。是嗎?唔通買平貨,D貨就一定有問題?合理嗎?其實賣家賣貨時都可說明貨的問題,如果媽媽認為可以得買,就會買。這样,賣家同買家兩者都開心,唔好咩?

大宅

很多媽媽來這個二手巿場都是想買些平少少的野,是好正常。如果唔係就出街買新野啦!每個人想買平野都有原因,好似我仔仔28週早產,我離職全職照顧BB,只不過想買D平野幫輕吓老公。買D平野唔係有罪,但賣家全心呃人就有問題。是嗎?唔通買平貨,D貨就一定有問題?合理嗎?其實賣家賣貨時都可說明貨的問題,如果媽媽認為可以得買,就會買。這样,賣家同買家兩者都開心,唔好咩?
原文章由 baby0724 於 08-11-7 12:16 發表

$50咁平實有問題喇
我覺得有d人成日要平,
又唔言念下咁平個質數又會點
我唔係話你,只係俾d mama激親
我開價100佢夠膽講50
講唔到就幾蚊都繼續講.......
你要咁平你想人地俾d咩你呢 ...

首頁

尾頁

跳至