二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 家家公主 於 08-10-31 22:15 發表

佢咪見我一POST新文章..就入黎POST左以下呢段野:

"之前同你買79元...D皮又甩..而家見人地賣得平..你就減價速銷..唉 "

唔好意思喎...我無做過佢生意..講野都唔合邏輯..真係甩皮既話..幾多錢都要換啦..係咪先... ...

嗄, 咁又真係好過份喎

sogood!    發表於 19-4-15 11:12

大宅

原文章由 catfy 於 08-11-3 16:11 發表
呢個媽咪都好不負責任lo(eunice_ma)

我同佢買Pampers 超薄乾爽S碼76片,本身已經約好晒10月31號係南昌mtr等,電話都己經交換埋.點知到左31號我去到打俾佢,佢話唔記得左~好,咁你話聽日,即係11月1號拎d尿片去青衣度俾我 ...

唔賣都交代消楚啦,放完一次飛機又放多次!!講一聲都唔洗人地白等啦!!車錢都蝕埋!! 好過份呀

大宅

原文章由 rainbow1623 於 08-11-17 15:57 發表
今日遇到一個好無交帶既mami, 發生一件不愉快事件:

上個星期我同個mami傾好左同人佢買輕鬆穿 (4片裝)L碼19包, 已經pm約好哂時間地點. 到左約定交收個日, 我再次pm同佢confirm, 之後佢係pm先同我講, 話阿仔唔舒服, ...

咁又過份d既, 明明約左你, 依家又買左比個高價既!!其實我覺得係邊個問先同confirm先就賣比邊個lor!

大宅

原文章由 rainbow1623 於 08-11-19 10:54 發表
其實我最嬲係佢完全唔通知我一聲. 你賣左俾人都同我講聲呀!! 如果唔係我pm多1次同佢confirm時間地點, 佢都唔會出聲同我講. 到時浪費我d時間&車費, "尊登"入去同佢交收. ...

嗄,佢無諗住同你講聲??咁真係好無責任感喎!!

大宅

原文章由 rainbow1623 於 08-11-19 14:58 發表
我諗佢無意思同我講law, 等我揾佢先講俾我知賣左俾人.
以下係佢pm俾我既解釋:

真係很抱歉, 因為實在太多mami pm我想要, 講真我都攪到唔知邊個打邊個, 大家又就唔啱時間, 我呀b又病o左~難得有mami肯去我屋企取, 唯有 ...

我覺得如果佢約左人交收又怕唔記得就最好mark低

首頁

尾頁

跳至