時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

林太。我不會做任何走出來對抗暴徒的行為。但我只想你知道。你的背後有我在。
支持的請幫忙推文上熱門。

大宅

renewdanny 發表於 19-8-27 23:00
林太。我不會做任何走出來對抗暴徒的行為。但我只想你知道。你的背後有我在。
支持的請幫忙推文上熱門。 :f ...

JM 話可以到林太Facebook 留言

珍珠宮

林太,雖然你今次真係做錯咗,我明白你出心係好,但咁大爭議嘅議題,你day one就唔應該掂,不過我都有眼睇,我知道你好努力為香港做咗好多事,所以我仍然會支持你,好讓你渡過難關!希望你要學精啲喇,從政太老實太正面係唔work架!

大宅

希望佢唔好真係成立獨立調查委員會,如果成立會嚴重打擊警隊士氣

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

回覆樓主:

我撐左。支持警察執法。對付黑衣

大宅

回覆樓主:

我今日都有喺佢facebook留言,支持佢,希望佢堅強啲

子爵府

回覆樓主:

同意啊。
此時此刻,我也認為先平亂,再說其他。如果現在就已經批判特首說她軟弱,我覺得不是一個很好的timing

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

支持林太,佢講左唔會成立獨立調本查委員會,我都係fb留左言比佢叫佢加油!

大宅

羅宋湯1999 發表於 19-8-27 23:11
希望佢唔好真係成立獨立調查委員會,如果成立會嚴重打擊警隊士氣

佢今朝唔係交代咗唔會成立

瑪瑙宮

支持林鄭, 佢今日的態度好強, 眼神, 語氣堅定, 佢應該道點做了.

支持特首, 支持警隊嚴厲執法.

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

支持政府強硬d對付暴徒同曱甴!
支持警察!警察加油!

男爵府

Nancy20090615 發表於 19-8-27 23:40
支持林鄭, 佢今日的態度好強, 眼神, 語氣堅定, 佢應該道點做了.

支持特首, 支持警隊嚴厲執法. ...

今日佢重新唔會成立獨立調查, 語氣肯定, 讓我們一起繼續支持她, 希望先平亂, 去黄毒!

不要軟弱, 回應不等於答應, 我還是會支持!

子爵府

回覆 renewdanny 的帖子

支持林鄭!支持警察嚴正執法!加油!

子爵府

俏黃容 發表於 19-8-27 23:59
今日佢重新唔會成立獨立調查, 語氣肯定, 讓我們一起繼續支持她, 希望先平亂, 去黄毒!

不要軟弱, 回 ...

unlike her yesterday .
today she is better with guts and say no to

成立獨立調查,ok thats better!

繼續支持她.

補充內容 (19-8-28 00:28):
支持警察嚴正執法!

瑪瑙宮

俏黃容 發表於 19-8-27 23:59

不要軟弱, 回 ...

佢今日表現好有信心, 希望佢餘下任期為香港做更多野. 今次係人係鬼都清楚晒, 要徹底去左尼班黃野.

男爵府

支持林太,支持警察!

首頁

尾頁

跳至