故障報告

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔知點解上載唔到相 , 以前得 , 最近唔得

請教吓我可以點做吖 , 唔該

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,請問是哪個步驟開始出現問題 ? 謝謝 !

上傳相片教學
https://www.baby-kingdom.com/for ... ad&tid=17361764

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

特派員 發表於 23-1-6 15:44
你好,請問是哪個步驟開始出現問題 ? 謝謝 !

上傳相片教學

你好呀

以前我按左邊照相機後就會有三項俾我揀 , 我揀手機相册後就可以睇見手機入面嘅相 , 但依家係出咗段文字話我無俾權限你哋 , 叫我去設置頁面手動授權 , 但我唔識去邊到揾到手動授權 , 同埋一直都都得 , 但突然之間有唔得 , 請你教吓我點做先可以上載相片 , 唔該你

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

VCBB小天使 發表於 23-1-6 16:10
你好呀

以前我按左邊照相機後就會有三項俾我揀 , 我揀手機相册後就可以睇見手機入面嘅相 , 但依家係出咗 ...

你好,手機設定>應用程式>親子王國>權限>相片和影片/相機>允許,就可以了,謝謝 !

珍珠宮

特派員 發表於 23-1-6 17:33
你好,手機設定>應用程式>親子王國>權限>相片和影片/相機>允許,就可以了,謝謝 !

可以喇 , 唔該哂你

我又想問吓 , 湊B百科係咪無咗呢項呢 , 因佢話我無權限睇 , 唔該你

超級版主

超級版主

VCBB小天使 發表於 23-1-6 18:30
可以喇 , 唔該哂你

我又想問吓 , 湊B百科係咪無咗呢項呢 , 因佢話我無權限睇 , 唔該你

已經無左,d帖應該併入左去飲奶論壇

珍珠宮

bktcc 發表於 23-1-7 11:47
已經無左,d帖應該併入左去飲奶論壇

知道 , 唔該哂

首頁

尾頁

跳至