自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

開心吸收勳章

2月起Playt 冇左一送一優惠了。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Glau 發表於 23-2-4 18:13

以前有Playt 我都無join, 何況而家無…..邊個會join啊….

大宅

Glau 發表於 23-2-4 18:13

我其實想去投訴佢,我join 時既ad 講既野2個月後消失,仲要係佢”哎呀改左咯你唔知呀”個態度,講真,點做生意架。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

monkichiii 發表於 23-2-11 11:27
我其實想去投訴佢,我join 時既ad 講既野2個月後消失,仲要係佢”哎呀改左咯你唔知呀”個態度,講真,點做 ...

搵消委

大宅

Charlotte_mom 發表於 23-2-11 12:42
搵消委

我今朝見到佢Facebook 度有人complain 呢單野,仲有2個人agree, 佢地accor 仲回覆話已經几時send email 比全部人,我仲有比like, 不過accor 而家直接刪左post. 好在我screen cap 左。

複式洋房

monkichiii 發表於 23-2-11 11:27
我其實想去投訴佢,我join 時既ad 講既野2個月後消失,仲要係佢”哎呀改左咯你唔知呀”個態度,講真,點做 ...

我之前都join 過, Sales 叫話支持下酒店業(emoji)
之後疫情嚴重左,灣仔東涌又停,又轉隔離酒店
嘜都無用到, coupon 都過曬期(emoji)(emoji)(emoji)我都想投訴

首頁

尾頁

跳至