自由講場

跳至

首頁

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

baby668 發表於 23-8-31 13:59
最主要因為佢個風力強勁,所以從會吹得乾你入面

所以大塵真係值架,後悔買得太遲

子爵府

小談心 發表於 23-8-30 08:30
我一向用開2-300蚊嘅普通風筒
可能頭髮厚,吹好耐近根位都唔乾
重點明明沖完涼,吹到一身汗

618係抖音直播買呢個牌子,有兩款,貴既岩長厚頭髮,有3個溫度較-冷/暖/熱風
attach0/tmp/phpLCv1ZR

子爵府

hnh_mami 發表於 23-8-31 21:12
618係抖音直播買呢個牌子,有兩款,貴既岩長厚頭髮,有3個溫度較-冷/暖/熱風

...

就係呢啲金屬外殼,(非常危險)因為山寨牌子,全部絕緣都做得唔好,**有極高嘅漏電風險**切勿貪平

子爵府

pomanlife 發表於 23-8-31 21:03
所以大塵真係值架,後悔買得太遲

100%唔值,係人都知三千六百八十蚊嘅dyson,成本低於200蚊,比佢賺咗十幾倍,當然心有不甘

子爵府

baby668 發表於 23-8-31 21:33
就係呢啲金屬外殼,(非常危險)因為山寨牌子,全部絕緣都做得唔好,**有極高嘅漏電風險**切勿貪平
...

呢個牌子係國內大牌並非雜牌,而且有幾年保養,我買要五百幾人仔,比Dyson 平好多

子爵府

hnh_mami 發表於 23-8-31 21:40
呢個牌子係國內大牌並非雜牌,而且有幾年保養,我買要五百幾人仔,比Dyson 平好多
...

https://www.mi.com/shop/buy/detail?product_id=18520

我寧願用小米

子爵府

baby668 發表於 23-8-31 21:47
https://www.mi.com/shop/buy/detail?product_id=18520

我寧願用小米

其實以前我有分享過,屋企有小米同埋dyson,當然絕對係dyson好用,但係小米質素係令我驚訝,三百蚊有找,係非常高質素

大宅

rya82k 發表於 23-8-30 20:15
申請信用卡, 有張卡免費送Dyson

請問邊張

大宅

毛毛123 發表於 23-8-31 22:38
請問邊張

好似係經money hero 申請citi

大宅

rya82k 發表於 23-8-31 22:47
好似係經money hero 申請citi

睇左已過期了