自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Ftmagic 發表於 24-3-26 09:01
有時做人太順,以為做咩都得,所有野都係隨心而行,因為平時順風順水嘛
只係…佢忘記咗呢個係一埸比賽,除 ...

頭幾集嘅訪問,佢已經講左人生好幸福!
輸左比賽,但全集東張西望,焦點仍然落喺佢身上,呢刻佢真係人生贏家

水晶宮

SmallTungmama 發表於 24-3-26 10:04
我覺得七位參賽者之中古同安係最有團火去攞冠軍! 無奈安林臨美好似氣球咁蝕咗度氣! 而古團火一路都keep ...

安雅希應該減肥過度,無食飯所以漏氣!

水晶宮

samsmama 發表於 24-3-26 11:40
好奇想問 假設FC 吾係富貴馬主 而是無業窮人或新移民 會不會一樣咁受歡迎呢?總覺得係有分別嘅…..
...

唔會啦!炎明熹居屋出身,一樣受大眾歡迎!
(純粹比較,無意冒犯)

水晶宮

popocat 發表於 24-3-26 12:24
我唔知其他人,但我同BK有幾位jm係由心碎了無限已經支持FC, 何里玉d舊post可以做證
...

Jm好有眼光
心碎了無痕嗰集我有睇,對FC有印象,但首歌我唔識,所以佢唱得好唔好我無深究!

水晶宮

setrea 發表於 24-3-26 12:35
我諗佢受大家歡迎,唔係因為佢係馬主,而係因為佢係馬主都真性情,靦腆唔搶focus,謙卑而不自誇
...

我鍾意佢係由深愛著你嗰集開始,陳百強嘅歌,大部份人都炒車,但佢真係唱得唔錯,加上肥媽話佢四圍指、周國豐又笑佢喪屍,仲有求其嘅衣著、唔剃鬚、尷尬樣,真心覺得佢好得意 之後我追返60強pk賽、團戰、導師分組賽 ,其實佢都危險,pk賽差d比個大叔Ko 團戰如果少1分,佢嗰組要foul人!

水晶宮

setrea 發表於 24-3-26 13:34
我係由歸來吧開始,之前都冇特別留意佢,但係歸來吧真係感動我

睇黎歸來吧好成功

水晶宮

popocat 發表於 24-3-26 13:47
Jm你好有heart
我冇翻煲,就連歸來吧都只係重溫咗幾次,冇loop, 因為我唔鍾意原曲。
好彩佢第一次出 ...

放假不眠不休煲左2日,我老公投訴日日中年好聲音
歸來吧我未聽過,當年係咪好hit?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊