自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

一睇呢兩張相,我以為係劉青雲

https://std.stheadline.com/realtime/article/1996090/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E5%A8%9B%E6%A8%82-%E5%8F%A4%E5%A4%A9%E6%A8%82%E6%BF%80%E7%BD%95%E6%B3%B3%E8%A3%9Dlook%E9%80%90%E6%A0%BC%E7%9D%87-%E8%BA%AB%E5%BD%A2fit%E7%88%86%E5%85%A8%E7%A8%8B%E4%BB%BB%E5%BD%B1%E5%94%94%E5%AC%B2-%E5%9B%A0%E7%82%BA%E4%B8%80%E5%8E%9F%E5%9B%A0%E8%B1%81%E5%87%BA%E5%8E%BB%E5%86%87%E6%89%AD%E6%93%B0
attach0/tmp/phpgF7KVO
attach1/tmp/phpMKfHqG

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

上次金像獎都覺得佢似劉青雲,身材管理唔錯,女裝都著得落

伯爵府

amy730 發表於 24-4-30 18:17
上次金像獎都覺得佢似劉青雲,身材管理唔錯,女裝都著得落

既然jm咁認為,咁我改下題目

侯爵府

第二張相真係好似劉!

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

201幾年開始走樣

伯爵府

syne403 發表於 24-4-30 17:03
一睇呢兩張相,我以為係劉青雲

https://std.stheadline.com/realtime/article/1996090/%E5%8D%B ...

唔似。劉已經有啲似老虎狗

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

都幾似,不過劉塊面比較巢皮。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊