自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

牛年勳章

兩個世一被抓拍的片段被解說得甜到糖尿病 ,希望佢地係巴黎奧運可以一起登頂
attach0/tmp/phpTHNFet

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

大頭每次個樣好cool 呢張相又笑得幾好睇
有愛

公爵府

牛年勳章

cecelc 發表於 24-5-2 22:34
大頭每次個樣好cool 呢張相又笑得幾好睇
有愛

佢望住莎莎的眼神,最佳男主角都演繹唔出個種發自內心的情深款款

公爵府

牛年勳章

我喜歡看曼魚和高远

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

rebeccalin 發表於 24-5-2 22:25
兩個世一被抓拍的片段被解說得甜到糖尿病 ,希望佢地係 ...

剪左頭髮?
放下自在

公爵府

牛年勳章

cattz288 發表於 24-5-2 22:51
剪左頭髮?

呢張相係佢地十八歲拎青奧會冠軍影的。唔係近排影,當時大頭睇上去還有些稚氣冇宜家咁成熟。但莎莎個樣就完全冇變 。當時大頭仲搞左好多小動作先鼓起勇氣用金牌圈住莎莎,莎莎覺得尷尬於是搭埋旁邊張本智和的膊頭,大頭吃醋話莎莎你做咩搭張本膊頭,最慘張本係聼得明普通話

睇埋佢地之前一開始打混雙,莎莎失左一球,佢仲對住莎莎藐嘴藐舌,搞到莎莎不知所措。後來莎莎發圍佢又因為掟球拍被罰停賽,莎莎又被分配同大蟒打混雙,但莎莎都照鼓勵佢加油,佢開始追住妹寶走。網民話大頭當初有幾貴重,後來就變得有幾咁唔值錢。甚至三個月後就被打成九毛九包郵 。話說有加拿大粉絲拎住兩張佢對住莎莎藐嘴藐舌的相揾佢簽名,被佢直接沒收左

水晶宮

我都好鍾意睇呢一對,尤其是苿莉方糕事件,好難唔係一對

水晶宮

CMMANDY 發表於 24-5-2 22:49
我喜歡看曼魚和高远

佢哋又係真係一對?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

rebeccalin 發表於 24-5-2 23:02
呢張相係佢地十八歲拎青奧會冠軍影的。唔係近排影,當時大頭睇上去還有些稚氣冇宜家咁成熟。但莎莎個樣就 ...

咁好笑既
放下自在

大宅

回覆樓主:

大陸網民成日炒作呢pair,不過唔知點解覺得個男嘅係借莎莎炒作多過真係一對,相比起鍾意鰻魚同高遠多啲,尤其高遠可能因為佢識講廣東話有親切感

大宅

wcandtt 發表於 24-5-2 23:18
我都好鍾意睇呢一對,尤其是苿莉方糕事件,好難唔係一對:i ...

但係另有又睇到啲大陸網民講大頭同陳夢先係一對

公爵府

牛年勳章

阿笑 發表於 24-5-2 23:21
大陸網民成日炒作呢pair,不過唔知點解覺得個男嘅係借莎莎炒作多過真係一對,相比起鍾意鰻魚同高遠多啲,尤 ...

覺得大頭唔係借莎莎炒作,佢真係勁鍾意莎莎,之前佢被罰停賽,劉國梁殺人誅心叫佢去評論莎莎同許昕的混雙,特登刺激佢斗心,佢全程衹係講莎莎,話大蟒係叔叔輩,同年輕球員配唔合適,然後莎莎被小胖的球打到,佢心痛莎莎又話小胖有些球不用打的這麼猛 。有次佢莎莎跳爛佢條繩,佢問邊個跳爛,旁邊的人話你媳婦 。網民話想知道莎莎係邊度,順著大頭的視線望過去三米內一定揾到莎莎

水晶宮

阿笑 發表於 24-5-2 23:23

我都唔明點解佢會講陳夢同大頭

公爵府

牛年勳章

阿笑 發表於 24-5-2 23:23

呢兩個肯定唔係。因為之前採訪幾個女隊成員,問莎莎覺得邊個球員靚仔,大夢話莎莎肯定回答她哥哥(即係大頭)最帥

之前大夢的父母註冊左大頭個英文名做商標。用左黃色之後,大頭就唔戴黃色髮箍,換成藍色。

大宅

我! 自從上年杭州亞運之後 不能自拔成日去紅小書睇佢地! 又會追睇佢地比賽!

jamiejason    發表於 24-5-3 09:27

公爵府

牛年勳章

阿笑 發表於 24-5-2 23:21
大陸網民成日炒作呢pair,不過唔知點解覺得個男嘅係借莎莎炒作多過真係一對,相比起鍾意鰻魚同高遠多啲,尤 ...

鰻魚同高遠冇咁多片流出來,比較低調,所以都唔知佢地係唔係真

公爵府

牛年勳章

halobaby512 發表於 24-5-2 23:33
我! 自從上年杭州亞運之後 不能自拔成日去紅小書睇佢地! 又會追睇佢地比賽!
...

我都係杭州亞運開始追佢地。其實一開始係俾大頭因為飛左個傻更更的搞笑髮型引起關注,繼而佢成左四冠王開始追的。追追下點知原來莎莎比大頭的魅力更大 ,睇佢兩個睇到會忍唔住姨母笑出來

公爵府

牛年勳章

回覆 wcandtt 的帖子

希望三年後, 能成為幸福的一對

公爵府

牛年勳章

回覆 rebeccalin 的帖子

他們不能隊友之間談戀愛, 會趕走的, 所以只能先為國家爭取榮譽, 直至退役才能.....

男爵府

牛年勳章

我都好鍾意莎莎大頭,覺得佢地真sweet。
反而高遠曼魚唔似一齊。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊