自由講場

跳至

首頁
23456...16

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

hkgra 發表於 24-5-7 09:16
回覆 kk80400 的帖子

我同你都唔知, 佢個女為佢做過咩喎

好仔不論爺田地,佢地口口聲聲話保住伯伯d錢,但而家唔理伯伯,連電話都唔接,錢又拎哂係事實喎

甘我同你都唔知何太為何生付出過幾多啦。

我上面都話咗,何太好假,但係仔女拎哂何生錢,暫時冇講到每個月有生活費的話,我就覺得仔女都唔係好好

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

回覆 chindy-chu 的帖子

有真愛嗎? 4X歲女點會愛一個76阿伯, 問心如果是一個近7X歲阿婆和76歲阿伯,
互相扶持, 晚年有個伴, 是可能!
◕順其自然啦~♥ ◕

大宅

而家佢細女扣起啲錢,啲錢係何伯嘅,佢鍾意點用都得,就算派街都可以
唔俾係佢啲仔女想呃老竇錢咩?

子爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

siu-miu 發表於 24-5-7 08:54
眼藥水都唔買支,臨時演員都係演員啊

我都想講,成個訪問所謂既喊都無眼淚,仲要紅都無紅過。
一講到話同個女既聯名戶口係諗住死後留俾仔女,個女人0.1秒立刻反駁。

我唔係當時人,但我只想阿伯記得提子。

侯爵府

2024年龍年勳章

我覺得俾仔女呃, 點都好過俾出面女人呃~
0的錢我諗仔女阿媽都有份, 站在阿媽角度, 仔女唔算做錯~
甘老, 仲要貪溫柔香...

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

kk80400 發表於 24-5-7 09:02
我個人覺得,無論男女,即係有人話人食軟飯,又或者呃阿伯錢,都係一樣

不過我覺得,有時有d人係明知比人 ...

我無睇東張,個女無照顧伯伯咩?

侯爵府

chindy-chu 發表於 24-5-7 08:16
如果佢老婆,攞咗何伯嗰啲錢去真係投資,如果賺咗好多錢,之後對何伯非常好,咁又點計,我只係話如果 ...
你放心,到時一定會話投資失利,蝕晒一百萬啦,一係再比多一百萬救亡,一係就執笠,跟手踢埋阿伯出門口!

伯爵府

所有電騙情騙乜騙最初都係自願懞盛盛上釣架啦

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

回覆樓主:

如果唔咁急簽紙,唔咁急攞100萬,或者都會信下係咪真愛嘅

男爵府

睛靈勳章

chindy-chu 發表於 24-5-7 08:16
如果佢老婆,攞咗何伯嗰啲錢去真係投資,如果賺咗好多錢,之後對何伯非常好,咁又點計,我只係話如果 ...

世上沒有如果,只有結果

男爵府

加菲貓3 發表於 24-5-7 08:10
唔自願就叫打劫,自願叫騙子

水晶宮

kk80400 發表於 24-5-7 09:08
佢而家要d仔女養老咩?而家情況係連電話都唔聽佢喎,錢又拎埋,佢d仔女有冇話每個月比返d生活費佢先?
...

伯伯無生活費?婚後無?會唔會係仔女想逼伯伯睇清楚自己老婆?
如果我係仔女,我都唔排除經濟封鎖,睇清楚新婚妻有幾愛。

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

bbtarget 發表於 24-5-7 08:32
3月份簽紙結婚,條肥婆已經狼到响2月份,叫阿伯俾1球佢做所謂既《有前景既飲食業》,太喉琴,又大咬到咁:mo ...

亞伯部手機可能未安裝「防騙視伏器」,唔係嘅話應該已經響咗好多次! 強烈要求罪案調查科跟進事態發展,呢d單程女人嚟香港氹亞伯一個月就閃婚,結完婚之後就呃人個戶籍,攞屋攞遣產,仲申請埋18歲個仔嚟香港攞福利,一定係咁,呢d先至係佢口中「有前景嘅事業」囉~

水晶宮

kk80400 發表於 24-5-7 09:14
哈哈。而家己經唔理佢啦,仲講乜去到尾先,佢個女有每個月比返d錢佢咩?佢個定期罰咗11萬又邊個比返佢?

...

唔報道唔等於無,特別係原本點對伯伯,東張有無訪問個女?

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

hkgra 發表於 24-5-7 09:24

我覺得俾仔女呃, 點都好過俾出面女人呃~

哇 我覺得相反,點解我d錢就預咗比d仔女?如果我晚年冇伴,有個人關心我,我唸,我都會甘願比佢呃,反正d錢都唔會帶到落棺材,點解要比d仔女媒住媒住,我前半生已經為咗佢努力咗大半生,而家餘下生命,我只想為自己開心,老實講,我就算比佢呃哂,我都唔會返去問仔女拎,今時今日....有邊個父母係唸住靠仔女架?
日本の平安を祈ります

伯爵府

Kiko仔 發表於 24-5-7 09:22
我都想講,成個訪問所謂既喊都無眼淚,仲要紅都無紅過。
一講到話同個女既聯名戶口係諗住死後留俾仔女,個 ...
個女人話唔係繼承戶口D錢,只係處理,已睇出個女人幾緊張D錢嘅去向

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

kk80400 發表於 24-5-7 09:02
我個人覺得,無論男女,即係有人話人食軟飯,又或者呃阿伯錢,都係一樣

不過我覺得,有時有d人係明知比人 ...

其實啲仔女想(繼承)呀爸身家,但平時又唔想付出,唔想理,先會比呢個女人有機可乘,咁而家呀伯仲有冇錢?我未得閒睇呢套劇

大宅

carcar0909 發表於 24-5-7 08:27
騙感情都唔算係騙子?呢單嘢有真愛咩?真係愛嘅就唔會鼓勵個老公同仔女為錢對簿公堂。乜嘢叫做手段一睇就知 ...

咁多騙案,睇到咁快就結婚爭產,仲要咁嘅年紀,佢真係第一人,不過香港可能好多呢啲case,只係冇上電視我哋唔知

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

如果個男人身上無幾百萬,個女人會唔會結婚

珍珠宮

pauline_c 發表於 24-5-7 09:24
我無睇東張,個女無照顧伯伯咩?

暫時係個女唔接佢電話,個仔換咗鎖唔比佢返屋企
日本の平安を祈ります

首頁
23456...16

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊