故障報告

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 cathy-tse 於 10-10-28 12:21 發表
係套sOFA未送到九龍灣!!!!!!!!!

請大家引內!!!!!!!!!

屋企考大陳字

我果套仲慘,比人介爛左

依家用摺椅咋

屋企避難所字

翡翠宮

好媽媽勳章

原帖由 牛精仔 於 10-10-28 11:44 發表
用哂d錢整環保袋, 我竟然仲未r到一個

你... 重未 r 到呀.. 唉 ~~~ 咁失敗呀 ~~
我唔駛問/叫/求/唉/r ... 都有支 bk筆呀 ~~ 有大大個"拖鞋膠"國王頭o架 ~~

翡翠宮

好媽媽勳章

原帖由 牛精仔 於 10-10-28 12:16 發表
係咪未揾到界刀拆SERVER個紙盒呀 !我有界刀呀!家陣界緊自己大脾

可能只係得個紙箱, 裡面無野o架.... :;pppp: :;pppp:

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

炒粉天天有,明日何其多。

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 牛精仔 於 10-10-28 12:16 發表
係咪未揾到界刀拆SERVER個紙盒呀 !我有界刀呀!家陣界緊自己大脾
me2啦
你的人格如何,你的人生亦必如何!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 cathy-tse 於 10-10-28 12:19 發表
抱歉,我們會盡快跟進及修復問題。

屋企考大陳字
屋企考大陳

你張相, 笑死我

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

子爵府

真係慢到冇朋友.....
快D 快D 快D 改善下啦. 快D ~~~~!!!!!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

BK 快左好多呀!!!!

咁快搬左入黎使用意見

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

男爵府

原帖由 cathy-tse 於 10-10-28 12:52 發表
係家陣快咗小小.................但今晚你地就知c!!!呵呵呵

又係屋企好大陳字

唔好學我瓜直就得

又係屋企避難所字

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

各位:

真係唔好意思, 我講來講去都係個幾句, 請大家包涵.

是咁的...

BK為應付急增的流量, 已租用第三個數據中心, 伺服器增至20台, 前天搬運安裝過程出了些不能預計的問題, 但目前已找到原因及進行修復, 相信修好後會有大的進步.

抱歉令大家困擾, 我們會盡力做好服務. 回報大家的支持.

大臣

子爵府

原帖由 大臣 於 10-10-28 13:49 發表
各位:

是咁的...

BK為應付急增的流量, 已租用第三個數據中心, 伺服器增至20台, 前天搬運安裝過程出了些不能預計的問題, 但目前已找到原因及進行修復, 相信修好後會有大的進步.

抱歉令大家困擾, 我們會盡力做好服務. 回報大家的支持.

大臣

好感動
20101011190800M

酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 大臣 於 10-10-28 01:49 PM 發表
各位:

是咁的...

BK為應付急增的流量, 已租用第三個數據中心, 伺服器增至20台, 前天搬運安裝過程出了些不能預計的問題, 但目前已找到原因及進行修復, 相信修好 ...

大臣扮後生

禁止訪問

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 我想生三個 於 10-10-28 03:56 PM 發表

亞sir俾多次機會,唔好拉我...

您講咩呀? mouth:

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 召藥師 於 10-10-28 15:38 發表

大臣扮後生
原來大臣都有膠櫈.

禁止訪問

超級版主

原帖由 我想生三個 於 10-10-28 04:26 PM 發表

我以後都唔敢講粗口gala

唔好係BK講得架喇,現實生活講乜都得(不過唔好係FOOD COURT個度講粗口)

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

首頁

尾頁

跳至