烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 我的製成品

kae
我仲未收到呀!
唔知今日會唔會收到呢?
好心急呀!

男爵府

Honney
士多啤梨要浸到甩皮甩骨要至得架?
咁我果d無甩骨woo,只係d皮脫色咋!

子爵府

kae,

你的葡萄酵母菌好多泡呀~~

我收到啦,我個女見到好開心呀~~唔該晒~~

suki,

預祝你成功~~

bybyma,

d包包好正呀~~

男爵府

hi all

我終於入到黎啦。

monogram
係呀,浸咁多次呢次係最犀利啦。你收到hellokitty未呀??

sinwai
可能地區問題,應該今日你先收到。

子爵府

kae,

岩岩覆左你,我收到啦,個女仲好開心添~~唔該晒呀~~

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

Honney,

我個蘿蔔糕比教軟身, 煎起上黎會散, 下次整個時, 係咪要加多d粘米粉 or 加鷹粟粉, 等佢硬身小小?
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

kae
應該今日會收到,心急開黎整呀!

大宅

WAW kaelili,
your yeast is so "strong" ar !!!!!

hi mamas, pls see mine below for the first day with flour. not that strong....
i added the flour last night, but only used 1/4 of the yeast + 175 g of flour. can I add 175 g flour on second day as well or i need to weight it again ??? the problem is my weight can only measure less than 500g.......

xx aggie xxxx

子爵府

aggie,

我開左”part2”啦,你可以post去個邊
[size=large]Honney的美食廣場<b><font size="medium"><font color="CC9933">Honney & Monogram 私房菜

首頁

尾頁

跳至