家事百科

跳至

首頁
23456...22

尾頁

別墅

Re: 有冇人用緊Rainbow隻吸塵機或者試過demo? 可唔可以講下意見? thx~

Hi

Pls check PM.

民房

Re: 有冇人用緊Rainbow隻吸塵機或者試過demo? 可唔可以講下意見? thx~

Hi Spidermum,

我有個朋友要移民, 割愛出讓$13,000,只用了一年多,有九成新, 比新機平成$6,000, 絶對底買,如有興趣pm我.

Yammie

別墅

Yammie

I bought a second-hand machine from the Rainbow sales already. Thanks for the info. The demo machine i bought is also used less than a yr and it was less than $13000 ga (with gifts also!)

大宅

各位,

小朋友尿床,搞到張床"肉"好尿咪,想問下可唔可以用呢架機洗呀?倒d清潔劑同水落床"肉",然後吸番出黎,得唔得架?

民房

Hi hihififi,

您係咪都是用Rainbow的,如果係真的可以倒D水落床褥到,然後用吸布質刷頭立刻吸番D水出嚟,重覆咁做直至你覺得無尿味為止就OK啦!

Yammie

大宅

Yammie,

Thank you so much

大宅

由 貓公主 於 2006-03-03 03:08:46

大家可以參考埋選擇月刊2003年4月318期文章:
<首次測試水濾式吸塵機>
如大家想要,可pm我,我e-mail大家.

貓公主

我想要個報告呀, 可否 email 俾我呀 ?

[email protected]

Thank you.

別墅

Hi Angetako,

I want to have one copy for reference. Can you e-mail to me.

My e-mail address:[email protected]

Thank you.

複式洋房

各位如果有rainbow可以用後面的出風位連埋一個噴樽, 用來洗廚房抽油煙機的煽葉同埋浴室d磁磚, 好似支強力噴槍打散d"積", 勁好用及方便.

伯爵府

請問出風力咁強, 會唔會打散部抽油煙機塊葉架
同埋係咪要舖晒野係抽油煙機底, 唔係既話d水咪會漏晒出黎?? 煤氣爐咪濕晒囉

我諗緊我係咪可以當強力風筒同隻貓沖完涼吹乾個身

*JackMon* 寫道:
各位如果有rainbow可以用後面的出風位連埋一個噴樽, 用來洗廚房抽油煙機的煽葉同埋浴室d磁磚, 好似支強力噴槍打散d"積", 勁好用及方便.

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

大宅

Meimei821 寫道:
Hi Angetako,

I want to have one copy for reference. Can you e-mail to me.

My e-mail address:[email protected]

Thank you.

Meimei821

我冇呀, 我都要係問貓公主攞, 不過我未收到.

大宅

貓公主
thank you
i get it
heha

大宅

Soyammie

Please check pm.

別墅

Hi Yammie,

I want to buy one, can you e-mail more information to me?

My e-mail : [email protected]

複式洋房

咁易打散個煸葉咩, 係打散d油積, 抽油煙機有個油杯接d水, 但係要放d報紙在煤氣爐面就會好d. 如果有狗可以買個狗毛刷同狗狗梳下d毛, 狗狗會好happy.

可樂皓皓 寫道:
請問出風力咁強, 會唔會打散部抽油煙機塊葉架
同埋係咪要舖晒野係抽油煙機底, 唔係既話d水咪會漏晒出黎?? 煤氣爐咪濕晒囉

我諗緊我係咪可以當強力風筒同隻貓沖完涼吹乾個身

[quote]
*JackMon* 寫道:
[/quote]

大宅

Hi Yammie

Please check pm.

Agneta

公爵府

想問你地覺得rainbow邊隻香氛好聞?

大宅

我尋日買左部機啦, 即刻攞去打床褥, 個d 水真係變左灰色, d 塵仲一舊舊. 希望間房真係會小 d 塵啦, 咁阿 b 就唔駛成日打'哈痴'了.

如果你地想睇 demo, 請 pm 我吧.

大宅

Agnetako

我想睇呀, 可不可以pm demo ? tx!

大宅

connie04 & didi_0121

請收 pm, thanks.
connie04 寫道:
Agnetako

我想睇呀, 可不可以pm demo ? tx!

首頁
23456...22

尾頁

跳至