單親天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: "貪玩..為食媽媽兵團"專用區~13

菜乾幾好,我想落d菜又驚黃,所以頭痛緊再加咩料 蠔士就麻麻d,蝦米得唔得 :lol:
[quote]
evalopk 寫道:
菜乾, 蠔士.....岩唔岩丫[quote]

伯爵府

蝦米 我未試過食蝦米粥喎 你試左話我知好唔好味喇 [quote]
CW-KK 寫道:
菜乾幾好,我想落d菜又驚黃,所以頭痛緊再加咩料 蠔士就麻麻d,蝦米得唔得 :lol:
[quote]

侯爵府

味精 咪搞 擒日叫多個街餸搞到狂飲水
[quote]
boys 寫道:
我知............. 一定係加味精 個個小朋友都中鍾意食味精的~~~~~~ [quote]

侯爵府

環保接龍勳章

亞仔鍾意食雞多過味精

cw..其實落粟米湯或粟米粒....都好好味

我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

侯爵府

咁就唔好啦 最驚自己煮既九唔搭八 有次炒飯加左d欖菜搞得好難食
[quote]
evalopk 寫道:
蝦米 我未試過食蝦米粥喎 你試左話我知好唔好味喇 [quote]

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

飲水好丫~~你飲多d水好呀~~~對有益 [quote]
CW-KK 寫道:
味精 咪搞 擒日叫多個街餸搞到狂飲水

侯爵府

3餐 最多自己兩餐亞女一餐咋
[quote]
vane 寫道:
食粥 3餐... [quote]

伯爵府

欖菜四季豆免治豬肉炒飯好味呀.....你仲加左d咩料呀 [quote]
CW-KK 寫道:
咁就唔好啦 最驚自己煮既九唔搭八 有次炒飯加左d欖菜搞得好難食
[quote]

子爵府

其實就咁用菜乾+排骨=好味~~~~~唔使落咁多野都得啦~

伯爵府

都係你叻~叻
boys 寫道:

侯爵府

粟米湯或粟米粒好主意哦 日日食飯好悶 :lol: :lol:
vane 寫道:
亞仔鍾意食雞多過味精

cw..其實落粟米湯或粟米粒....都好好味

伯爵府

你個鐘點唔係煮埋飯咩 又走左呀 [quote]
CW-KK 寫道:
粟米湯或粟米粒好主意哦 日日食飯好悶 :lol: :lol:
[quote]

侯爵府

平時都係叉燒+蛋+豆腐粒+少量菜心粒同蔥花囉 :lol: 有次諗到有欖菜炒飯就多手加落去 畫蛇添足就咁解啦 :lol:
[quote]
evalopk 寫道:
欖菜四季豆免治豬肉炒飯好味呀.....你仲加左d咩料呀

伯爵府

呢d叫亞茂整餅~~~~冇果樣, 整果樣呀 [quote]
CW-KK 寫道:
平時都係叉燒+蛋+豆腐粒+少量菜心粒同蔥花囉 :lol: 有次諗到有欖菜炒飯就多手加落去 畫蛇添足就咁解啦 :lol:
[quote]

侯爵府

做左三日 話佢做緊第二份趕唔到時間

[quote]
evalopk 寫道:
你個鐘點唔係煮埋飯咩 又走左呀 [quote]

侯爵府

好啦~~~今晚就係菜乾+排骨粥啦
boys 寫道:

伯爵府

你都係唔適宜用工人囉......一個係咁, 兩個都係咁 [quote]
CW-KK 寫道:
做左三日 話佢做緊第二份趕唔到時間

[quote]

侯爵府

失敗乃成功之母
[quote]
evalopk 寫道:
呢d叫亞茂整餅~~~~冇果樣, 整果樣呀 [quote]

子爵府

咪係~~~係時候要檢討下啦~~~~唔單止要進修

侯爵府

我都係度反思緊黎個問題 ?-( 佢d做野我又冇係屋企,又冇要求佢d,仲叫佢d自由發揮,煮咩我d都食,仲贊佢d煮野好好食
[quote]
evalopk 寫道:
你都係唔適宜用工人囉......一個係咁, 兩個都係咁 [quote]

首頁

尾頁

跳至