0-6個月

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

其實我想問下有邊度可以少量買一兩盒?
因為想俾9月出世既BB食呢個牌子, 但又怕佢唔岩食,
所以想少量買住1, 2盒試下先

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 tata719 的帖子

hungry個只都係1號仔嚟咖,我地先3個月未有甘快轉2號,系飽好多但系便便就有粒粒lo,同埋真系太厲害la,試玩好似食jor安眠藥咁,所以我會開稀半oz同埋夜晚先俾距地食,日頭都係食翻infant

大宅

回覆 karz 的帖子

便便有粒粒呀?! 我尋日都開始夜晚嗰餐俾hungry佢食, 留意下今日D便便先, 因為佢之前既便便一直都好好, 希望無影響啦

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 justisjo 的帖子

可能食得多je我個兩個,消化5曬,不過整體都無咩5妥

珍珠宮

引用:回覆+karz+的帖子便便有粒粒呀?!+我尋日都

原帖由 justisjo 於 13-06-06 發表
回覆 karz 的帖子

便便有粒粒呀?! 我尋日都開始夜晚嗰餐俾hungry佢食, 留意下今日D便便先, 因為佢之前既便 ...
我個仔3個月都開始加2號,暫時係睡前一餐2號。

大宅

回覆 fupigpig 的帖子

我而家都開始係咁,因為囝囝個幾月已經食到六安,所以都試下加hungry俾佢

珍珠宮

引用:回覆+fupigpig+的帖子我而家都開始係咁,因

原帖由 justisjo 於 13-06-08 發表
回覆 fupigpig 的帖子

我而家都開始係咁,因為囝囝個幾月已經食到六安,所以都試下加hungry俾佢
比較過營養主要多左protein囉,我見加左一餐之後,便便係實左,但日日有得痾,食1或2都係可以夜晚一覺瞓8小時,感覺上分別不大嘅,只係反正佢腸胃ok就轉,我而家重有3/4盒1號,跟住都會全日轉晒2號。

別墅

回覆:lulu0713hk 的帖子

啱啱由雀巢能恩轉,Hipp pre 兩日,而家隔住食,相當唔錯,有便便痾,之前食能恩三至四日痾一便,轉咗之後隔餐有便,So good , 根據 Hipp資料 pre 係相當適合因為唔夠人奶作補奶用。

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+justisjo+於+13-05-02+發表HI

大宅

引用:Quote:原帖由+bbmike+於+13-05-10+發表回覆

原帖由 octobell 於 13-05-10 發表
我買英$139-141
可否pm埋我呀?thanks

大宅

回覆:HIPP, 你地食德版定英版, 邊隻好D??

pls,pm

別墅

回覆:octobell 的帖子

Could u pls kindly pm me where to order HIPP? Thx!!

大宅

回覆:HIPP, 你地食德版定英版, 邊隻好D??

在哪裡買呀?

複式洋房

回覆 octobell 的帖子

可否PM 地址給我嗎? 謝謝

大宅

回覆:HIPP, 你地食德版定英版, 邊隻好D

Pm了,那裡早陣子德版半價,現完結了,但我是用英版

大宅

引用:Quote:原帖由+justisjo+於+13-06-08+發表回

原帖由 fupigpig 於 13-06-08 發表
比較過營養主要多左protein囉,我見加左一餐之後,便便係實左,但日日有得痾,食1或2都係可以夜晚一覺瞓8小 ...
Hungry唔錯,我細仔十磅三出世,一號用了一個月已經不夠飽,Hungry一出飽飽

大宅

引用:Quote:原帖由+justisjo+於+13-06-08+發表回

原帖由 fupigpig 於 13-06-08 發表
比較過營養主要多左protein囉,我見加左一餐之後,便便係實左,但日日有得痾,食1或2都係可以夜晚一覺瞓8小 ...
Hungry唔錯,我細仔十磅三出世,一號用了一個月已經不夠飽,Hungry一出飽飽

大宅

引用:其實我想問下有邊度可以少量買一兩盒?因為

原帖由 海獅媽媽 於 13-06-06 發表
其實我想問下有邊度可以少量買一兩盒?
因為想俾9月出世既BB食呢個牌子, 但又怕佢唔岩食,
所以想少量買住1, ...
我是網購,但我知荃湾南豐, tel. 35680938

大宅

引用:Quote:原帖由+fupigpig+於+13-06-08+發表比

原帖由 octobell 於 13-06-18 發表

...
想問你第二個月係唔係已經全hungry la? 全hungry便便有無唔同?

子爵府

回覆:octobell 的帖子

可以Pm我買hipp資料? Thx

首頁
12345...9

尾頁

跳至