懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

原文章由 CherryB 於 08-12-3 10:37 發表
wingwinghang,
其實我係採取順其自然既,但自己個心又唔想咁早有,因去年仲有d計劃想做,有左就要停晒架喇 ! 最終咪就係停晒所有planning囉 !!
我仲衰呀,我恨女,當知道係仔時大喊囉,好彩阿仔無小氣咋!

ChanC9,
...

我就無諗住咁快架,
都係信錯左個安全期!!
媽媽:Wing   BB:Issac
http://hk.myblog.yahoo.com/wing_hangwing

別墅

原文章由 sorsor1129 於 08-12-3 10:32 發表

咁激動~~西醫都有得把脈~~~~!!!!!!
我記得我未知自己有左o個陣, 仲走返大陸揼骨~~~仲要試o個d用香薰精油按摩~~~~我仲叫個按摩師幫我按耐d個小腹~~~因為o個陣成日都有d陰陰痛~~~~~~

好彩亞仔o既生命力頑強~~~~~:qu ...

咁你真係好彩啦, 我老公朋友上年返大陸揼骨, 就係咁無咗BB
lokyee129 該用戶已被刪除

男爵府

你阿女打邊支呀~~
我仔仔打5合一都冇乜點喊~~不過打肺炎 痛到出唔到聲.."mark"大個口得窿..谷到塊面彎哂

原文章由 yvonne200793 於 08-12-3 10:43 發表
早晨呀.....
一早開個新版就咁多post,
尋日同阿女返去打針,
入到去姑娘叫我捉住阿女,
但係佢郁來郁去,
我睇住支針打落阿女隻腳到,
我準備安慰佢,
點知由打落去到支針拿走,
阿女無喊過,好似無事發生 ...

大宅

c火, 個個媽咪都推薦自己bb, 我冇添, 等我都sell下先, .......................我呀b係就係成日鐘意喊, 不過佢都好經常笑架, 唔喊時都好可愛既.......(咁都算selling pt ? )..............重有, 佢個光頭look都幾好睇.................重有重有, 我唔會再生架啦, 咁即係第時 新抱仔唔會有姑拉架 ...

點呀, 得唔得呀 ? 有冇人有興趣呢 ?

男爵府

4個幾月就比佢飲喇.同埋食米粉law..岩岩雀巢send左d sample咪比仔仔試..初初比 一, 二荼匙..慢慢加比佢..所以4個月到可以比女女試喇..
原文章由 lokyee129 於 08-12-3 10:47 發表

自己榨呀?
好d架....少d其他成份既野.....
榨汁機榨嗎?

lukas 幾時開始飲呀?

我唔知係咪4個月後至俾晴晴飲好,定係而家都得呢
我見佢好似冇乜胃口飲奶奶......
尋晚9點飲完120, 12點俾佢飲
飲左50............
...

伯爵府

返黎喇

chanc9 / gumgum :
你個係日本/泰國...我個係菲律賓

珍珠宮

好叻!!!
我都唔敢諗我個囡會嗌到變咩樣..........

原文章由 yvonne200793 於 08-12-3 10:43 發表
早晨呀.....
一早開個新版就咁多post,
尋日同阿女返去打針,
入到去姑娘叫我捉住阿女,
但係佢郁來郁去,
我睇住支針打落阿女隻腳到,
我準備安慰佢,
點知由打落去到支針拿走,
阿女無喊過,好似無事發生 ...

男爵府

ChanC9,
你應該同你老公講,爸爸只係付出精子咋,但MAMA就付出左10個月既辛苦,所有營養都係我o也供給架,所以係佢o也無咩付出就真呀 !!

sorsor,
哎呀, 唔好話係我教架 !!

gumgum,
made in thailand ??? 咁好彩係囡咋,係仔仔會唔會想變人妖架 !

伯爵府

原文章由 frender_chan 於 08-12-3 10:50 發表
4個幾月就比佢飲喇.同埋食米粉law..岩岩雀巢send左d sample咪比仔仔試..初初比 一, 二荼匙..慢慢加比佢..所以4個月到可以比女女試喇..

咁吾6個月先食固體呀 ?

男爵府

我有興趣呀..不過我個個係仔仔喎...哈哈
做兄弟得唔得先^^

原文章由 waiwai2006 於 08-12-3 10:49 發表
c火, 個個媽咪都推薦自己bb, 我冇添, 等我都sell下先, .......................我呀b係就係成日鐘意喊, 不過佢都好經常笑架, 唔喊時都好可愛既.......(咁都算selling pt ? )..............重有, 佢個光頭look ...

別墅

原文章由 sorsor1129 於 08-12-3 10:44 發表

我一用棒棒知道自己有左, 都即刻喊左出黎~~~~o個一刻個心好亂~~~~
我仲買多2枝棒棒返屋企再驗過~~~~死都唔肯信自己有左~~~~

我就重複睇左支棒棒幾十次,再睇說明書,
再叫老公一齊幫手望清楚,先信係事實,
跟住諗諗下自己就係咁喊,
仲喊住打電話俾媽咪知
http://hk.myblog.yahoo.com/wing_hangwing

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 ChanSzeNine 於 08-12-3 10:39 發表
如果我可以好似妳咁就好啦~

我之前有咁同只C6講過,但相反,我老公話"阿囡應該係我送比妳至岩 wo,我有付出,但妳無架bor !!!

真係*&%#!()*!)*_!#%^&_XxYz.........

...

wa~hahahhaha~!!
笑c我喇, 甘就唔岩喇,
最多都只係可以講當時, 係佢付出多過你......我好強調係當時, 因為我地都識得揀架, 唔係佢付出我地就照單全收...........唔合格果d.....全部out out out....得一條合格......

珍珠宮

冇姑奶呢個point唔錯唔錯, 有得諗!!!

原文章由 waiwai2006 於 08-12-3 10:49 發表
c火, 個個媽咪都推薦自己bb, 我冇添, 等我都sell下先, .......................我呀b係就係成日鐘意喊, 不過佢都好經常笑架, 唔喊時都好可愛既.......(咁都算selling pt ? )..............重有, 佢個光頭look ...

伯爵府

yvonne :
你個女真係好叻叻啊

伯爵府

原文章由 wingwinghang 於 08-12-3 10:51 發表

我就重複睇左支棒棒幾十次,再睇說明書,
再叫老公一齊幫手望清楚,先信係事實,
跟住諗諗下自己就係咁喊,
仲喊住打電話俾媽咪知

當時你面對吾到呀 ?仲咩要喊...

別墅

原文章由 lokyee129 於 08-12-3 10:44 發表

係呀係呀
亞wing妳都要加油啦!!!!

咁有無人肯要我果囝呀~
埋黎...埋黎睇睇啦

首頁

尾頁

跳至