嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Re: 有冇人試過食冬蟲夏草呀, 我囡囡食左後終於止左咳啦!!!

[quote]
囝囝2000 寫道:
blackberry,
你比位元堂個隻是否野山粒狀呀,每日1粒,有鼻水都可以食嗎?

係野生果隻.我用來撈粥仔俾個仔食,不過佢有鼻水只係因為佢敏感唔係感冒

民房

Re: 有冇人試過食冬蟲夏草呀, 我囡囡食左後終於止左咳啦!!!

各位媽咪, 我囡囡又係成日sick,一年加埋都冇1個月唔洗食藥.佢主要係成日發燒,鼻塞,流鼻水(應該係鼻炎),咳,中有佢脾胃好差,成日生飛滋.日日見佢食藥真係好痛心.食極都唔好.醫生話佢好敏感底.我都想試下比佢食冬蟲夏草.請問應該點比佢食最好最方便呢?

大宅

Tungtung媽咪 寫道:
各位媽咪, 我囡囡又係成日sick,一年加埋都冇1個月唔洗食藥.佢主要係成日發燒,鼻塞,流鼻水(應該係鼻炎),咳,中有佢脾胃好差,成日生飛滋.日日見佢食藥真係好痛心.食極都唔好.醫生話佢好敏感底.我都想試下比佢食冬蟲夏草.請問應該點比佢食最好最方便呢?

你囡囡幾大呀?我聽中醫講冬蟲夏草可以增強小朋友免疫力及對肺部好有幫助, 你最好問

民房

Karen8888, tx for your reply. my daughter is 3.5 yrs. Will it be too much to put 20 pcs each time? N shall I feed her every day? (sorry to reply u in English. Chinese takes me a long time to type)

水晶宮

我想問吓各位媽咪, 幾大先可以食冬蟲夏草?

大宅

Tungtung媽咪:

no need to feed her everyday, 2-3 times per month is enough, but you need to consult Chinese doctor before you do that. You can ask the chinese doctor how many pcs and any other 藥材一齊燉.

Actually我自己都食過冬蟲夏草(我有輕微支氣管擴張)食完之後感覺個肺好似強左, 所以我都會keep住食, 如果小朋友體質較差都可以食冬蟲夏草增強免疫力.

民房

Karen8888, tx a lot. That's really helpful. I'll try it n hope it works. Need to offline now to bring my daughter to dr. la. Bye!

禁止訪問

大宅

囝囝2000:

I prefer一條條rather than丸仔,起碼知道佢真材實料, 你去

禁止訪問

大宅

Hi jasmine,

Please PM the VIP no to me at your earliest convenience. Thank you in advance.

Best regards,
c.chan

別墅

請問1兩冬蟲草唔知約有幾多條呢?

大宅

YWWong,

請 check PM

[img align=left]http://img13.exs.cx/img13/1482/CIMG15.th.jpg[/img]

大宅

請問邊度買位元堂野生冬蟲夏草丸一盒 (24粒) 最平呢?

謝謝

男爵府

Dear all mammy,

I bought a bottle of 冬蟲夏草 capsules this morning & intended to let my 14 month baby to eat. Before doing that, I called Waiyuentong customer hotline & they recommended me not to feed baby under age of 4 with 补品 such as冬蟲夏草. Instead they recommended me to feed my baby with "hau zou san" in order to cure cough. Thus, I will not let my baby try la. All mammy should think twice before feeding your baby ar !!!

水晶宮

我都有問過位完堂, sales 話最好5yrs old above 才吃

首頁

尾頁

跳至