影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

kcm 發表於 24-2-26 08:32
都係韓小姐
韓孝珠 happiness
你指韓小姐係韓小三個套?

冇錯,小三果套真係唔鍾意
但已經唔記得happiness覺得孝珠打得勁過女婿

子爵府

ccdccl 發表於 24-2-26 11:04
最新一集我仲未睇曬,不過覺得女婿真係好重視呢份感情,代表作

我睇左。好睇。

水晶宮

親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 24-2-26 11:08
冇錯,小三果套真係唔鍾意
但已經唔記得happiness覺得孝珠打得勁過女婿:joyous ...

韓小三即係邊套?
[

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ccdccl 發表於 24-2-26 11:04
最新一集我仲未睇曬,不過覺得女婿真係好重視呢份感情,代表作

係豬腳店,阿媽俾銀行簿仔出嚟,對女主講既野好感動,好好睇

琥珀宮

stagea 發表於 24-2-26 13:25
...

係,呢套好感動,好彩女主有個好媽媽同好三春
女婿就慘啲,父母都唔理佢

琥珀宮

amychoi 發表於 24-2-26 12:10
韓小三即係邊套?

單戀原聲帶,你好似有睇?好悶呀

子爵府

stagea 發表於 24-2-26 13:25
...

同埋種菜比女主食,希望對病有幫助。媽媽學識唔高,但會盡自己能力心思錫子女,呢個位都好感動。女主媽媽演得好好。

子爵府

ccdccl 發表於 24-2-26 13:40
...

男主父母好現實,只係驚男主被人告會影響自己。。。。。。

琥珀宮

hohoyy 發表於 24-2-26 11:18
我睇左。好睇。

同女主一齊去夜店跳舞好笑,女婿未見過女主有咁嘅一面,好驚訝,2個跳得都好投入幾好睇
不過最嬲係嫌女婿打庚敏學長咁手鬆,應該打鑊金佢

水晶宮

親子王國15週年勳章

單戀原聲帶,你好似有睇?好悶呀

我有睇, 完全唔記得套劇講咩了。
[

子爵府

ccdccl 發表於 24-2-26 13:48
同女主一齊去夜店跳舞好笑,女婿未見過女主有咁嘅一面,好驚訝,2個跳得都好投入幾好睇
不過最嬲係 ...

希望條學長冇得做教授,個未婚妻又撇佢,做唔成家族生意。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

hohoyy 發表於 24-2-26 13:43
同埋種菜比女主食,希望對病有幫助。媽媽學識唔高,但會盡自己能力心思錫子女,呢個位都好感動。女主媽媽 ...

佢哋嘈交後落去舖頭厨房
立即爆喊

琥珀宮

...

劇情簡單寫實,只係無乜討論點,無理由講種菜架

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

hohoyy 發表於 24-2-26 13:43
同埋種菜比女主食,希望對病有幫助。媽媽學識唔高,但會盡自己能力心思錫子女,呢個位都好感動。女主媽媽 ...

媽媽落舖頭爆喊,話自己做錯哂,唔識幫囝囡
好感動,好真實
每個媽媽做嘅嘢都想為囝囡好,但方法唔一定啱,係好多媽媽心聲

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 24-2-26 15:04
佢哋嘈交後落去舖頭厨房
立即爆喊

做得好好
好似第一次睇佢爆喊,佢多數做喜劇

琥珀宮

stagea 發表於 24-2-27 08:06

都係講少少啫

子爵府

kcm 發表於 24-2-27 08:30
好感動,好真實
每個媽媽做嘅嘢都想為囝囡好,但方法唔一 ...

係好多媽媽既心聲,媽媽只係想幫忙,但囝囡未必理解欣賞。

琥珀宮

kcm 發表於 24-2-27 08:30
好感動,好真實
每個媽媽做嘅嘢都想為囝囡好,但方法唔一 ...

好鍾意女主媽媽都識得反思自己有冇做錯,唔係果種高壓權威的媽媽

琥珀宮

stagea 發表於 24-2-27 08:06

有幕講佢哋飲酒玩遊戲,抽到答問題,女主話自己冇男朋友,女婿話自己對上一次kiss十年前,2個一齊講大話,好笑
下集預告都似好多笑料

琥珀宮

kcm 發表於 24-2-27 08:32
做得好好
好似第一次睇佢爆喊,佢多數做喜劇

第十集, 係飯枱, 講啲菜同窗簾, 都好感動!!
無野可以做到, 只可以係呢啲細節位做

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊