親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 wiiabcd 的帖子

Thx wiiabce ! 請問酒店附近多餐廳或有超市嗎?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

lovelovebb 發表於 23-4-2 20:46

Thx wiiabce ! 請問酒店附近多餐廳或有超市嗎?

地鐵出口有餐廳/小型超市/士多等,
早上有兩間人氣麵包店,每日不同款式。

子爵府

CrabPincers 發表於 23-4-2 15:08
好正呀,不過如果要坐窗邊,要加錢,不記得加幾多錢了,我在klook 訂票, 坐窗邊加錢就即場比

果次是得一 ...

Thanks, 諗住到時都試吓

別墅

謝謝你詳細講解

別墅

回覆 CrabPincers 的帖子

請問是 巴黎塞納河午餐/晚餐遊船 ? 睇相好靚, 食物可以嗎?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

lovelovebb 發表於 23-4-7 17:19

請問是 巴黎塞納河午餐/晚餐遊船 ? 睇相好靚, 食物可以嗎? ...

食物ok呀,比我想像好食好多

attach1_sign/tmp/phpdlABEr
attach2_sign/tmp/phpdHW4WR
attach3_sign/tmp/phpvw4Rfi
attach4_sign/tmp/phptndbzI
attach5/tmp/phpF1vQS8
attach6/tmp/php3fEIcz
attach7/tmp/phphXHHwZ
attach8/tmp/phpLTTLQp

別墅

望落OK 喎, 價錢包埋遊船, good , 謝謝

男爵府

回覆樓主:

請問除了pullman, 有沒有其他酒店有shuttle bus 去disneyland?

水晶宮

shirleymc 發表於 23-2-17 17:52
謝謝提醒,我們只買了機票,現在上網睇資料,再安排行程,好頭痛呀

你好 請問你機票買邊間呀?我計劃都8月中……要快d買機票了
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

侯爵府

buklaylay 發表於 23-2-16 22:36
7月住過 Mercure Paris Centre Tour Eiffel Hotel,間房望到巴黎鐵塔

隔離有間 Pullman,價錢會 ...

Mercure Paris Centre Tour Eiffel Hotel
衛生可以嗎?

侯爵府

Mingbb2000 發表於 23-3-2 23:35
我都曾經想過book Airbnb, 本來已揀好了一間apartment 想book,怎知又話要影Id card or Passport 相,又要 ...

有酒店名嗎?

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

HongV 發表於 24-3-31 03:44
Mercure Paris Centre Tour Eiffel Hotel
衛生可以嗎?

乾淨呀!我地入住嗰陣,好多機組人員住。
attach0/tmp/phpKtCqNj
attach1/tmp/phpkZ21IY
attach2/tmp/phpc6QLED

侯爵府

buklaylay 發表於 24-3-31 09:34
乾淨呀!我地入住嗰陣,好多機組人員住。

謝謝你

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊