夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

hello_009 發表於 24-3-20 18:49
我同你個情況好似,唯一唔同係我地無小朋友 & 我唔識裝監控apps!

我好明白對住呢種雙面人有幾痛,一方面 ...
JM多謝你,只有經歷過先會明白果種錐心之痛,有小朋友真係好難決絕,因為呢件事加埋照顧兩個有病既小朋友,已經搞到有抑鬱症,醫生開咗血清素比我幫助睡眠,但係一唔食,一樣訓唔倒覺,精神上完全放鬆唔倒自己,1月果陣我試過堅決要離婚,佢用自殺威脅我,佢打開咗個窗情緒好激動,我都唔知佢係咪演戲,冇辦法之下當時勸佢落返嚟先,因為層公屋係寫我名,供左一年幾,仲有十幾年要供,好迷惘,兩個仔都唔想我地離婚,所以搞到自己壓力好大

複式洋房

wingki20 發表於 24-3-20 19:31
JM多謝你,只有經歷過先會明白果種錐心之痛,有小朋友真係好難決絕,因為呢件事加埋照顧兩個有病既小朋友, ...

我好明白有幾痛,與其問題即時解決唔到,不如放低佢一陣間先!

先處理好心情,才可以處理事情㗎!有好嘅心情、身體,先可以從長計議!加油

大宅

yuenbaby12 發表於 24-3-3 22:20
你都為佢喊得好hurt,佢有冇諗過你?動左情深愛嗰個人先會咁樣…佢要離開小三都有啲難,我都明白 ...

樓主只係未足夠傷痛……
他朝一日真正死心嘅時候只會怪自己未及早放手……

大宅

hello_009 發表於 24-3-20 23:09
我好明白有幾痛,與其問題即時解決唔到,不如放低佢一陣間先!

先處理好心情,才可以處理事情㗎!有好嘅 ...
多謝你既鼓勵,我明白既,只係自己控制唔倒抑鬱既情緒,會努力,雖然唔知幾時先可以走出黎,大家都要加油呀!

民房

Iiiiiiiiii_FB 發表於 24-3-3 19:46
一年前發覺有唔妥,逼問下,C6承認有咗個小三。佢話唔係我唔好,但決定和她一齊...屋企人嚟調解,次次佢粒 ...

出面得佢一個男人咩

複式洋房

沒有得解,我係你不會挽留,只留個人,留不到佢個心

子爵府

貓狗褓姆 DHA勳章 畀面勳章

史勿心 發表於 24-3-26 09:41
出面得佢一個男人咩

講得好 無男人都唔要佢(垃圾)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊