影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

爭扎左幾日, 都係開呢套炸雞啦~今日NETFLIX上哂十集, 多謝JM報料!!!

jc2009    發表於 24-3-15 11:19

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 24-3-15 09:13
爭扎左幾日, 都係開呢套炸雞啦~今日NETFLIX上哂十集, 多謝JM報料!!!

等我整張相大家笑下先 點解你有個新公仔嘅?

[img=500,400][/img]

珍珠宮

呢套等到無野睇先開

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

miu~miu 發表於 24-3-15 09:40
等我整張相大家笑下先 點解你有個新公仔嘅?

唔係新架, 以前有位JM叫霜霜佢畫左, 我就SAVE左, 可以用

琥珀宮

andyan324 發表於 24-3-15 11:03
呢套等到無野睇先開

補張相俾你,幾搞笑
attach0/tmp/phpgjSYvl

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 24-3-15 11:10
唔係新架, 以前有位JM叫霜霜佢畫左, 我就SAVE左, 可以用
E 個都好得意喎

琥珀宮

miu~miu 發表於 24-3-15 12:31
E 個都好得意喎

係,所以留底左

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

andyan324 發表於 24-3-15 11:03
呢套等到無野睇先開

珍珠宮

stagea 發表於 24-3-15 09:13
報到!!!

已經睇到第四集頭...
諗住呢一兩日KO佢~~~

琥珀宮

은우수호 發表於 24-3-15 20:56
報到!!!

已經睇到第四集頭...

咁快 睇左一集,已經變左三粒芝麻既甜酸辣炸雞,正

珍珠宮

stagea 發表於 24-3-16 12:58
咁快 睇左一集,已經變左三粒芝麻既甜酸辣炸雞,正
...
今朝喺屋企哺蛋, 睇哂~
韓網幾buy呢套,
話好似睇緊周星馳啲戲.

套戲幾膠, 不過有唔少位好爆笑.
你忍到陣膠味, 就會覺得好睇.

珍珠宮

은우수호 發表於 24-3-15 20:56
報到!!!

已經睇到第四集頭...

咁快手,好睇嗎?

珍珠宮

miu~miu 發表於 24-3-16 13:31
咁快手,好睇嗎?
你怕唔怕膠吖?
唔怕嘅話, 我覺得好睇,
同埋男主同女主爸為女主做嘅嘢, 幾感動.

係無厘頭得好緊要,
不過有好多估唔到嘅爆笑位.

例如, 男主路過見學生欺凌同學, 佢又打埋一份, 但又唔係你咁諗, 點解會打埋一份.
同埋有朴珍榮客串, 幾驚喜, 但好油膩, 角色係做一個靚仔.
仲有幾多騎呢場面.

頂得住啲膠味, 強烈建議開嚟睇, 但唔鍾意無聊嘢, 可能會彈得好勁.

珍珠宮

은우수호 發表於 24-3-16 13:37
你怕唔怕膠吖?
唔怕嘅話, 我覺得好睇,
同埋男主同女主爸為女主做嘅嘢, 幾感動.

周星馳個d 無厘頭我鐘意睇架,但韓式個隻我未睇過,我見都好兩極,有人話好悶,有人話好笑,我諗我都會試睇下

珍珠宮

miu~miu 發表於 24-3-16 13:43
周星馳個d 無厘頭我鐘意睇架,但韓式個隻我未睇過,我見都好兩極,有人話好悶,有人話好笑,我諗我都會試 ...
每個人嘅笑點唔同~
我開頭冇咁快開, 諗住聽日先至開.

但昨日見新聞有講套劇有銀優, 我咪衝去開嚟睇,
係有嘅 又係被客串.

睇睇下幾好笑, 半粒鐘一集, 結果好快睇哂.

珍珠宮

은우수호 發表於 24-3-16 13:50
每個人嘅笑點唔同~
我開頭冇咁快開, 諗住聽日先至開.

唔係好似三達里咁有個肥銀優掛

珍珠宮

miu~miu 發表於 24-3-16 14:02
唔係好似三達里咁有個肥銀優掛
仲離譜...
冇實物嘅...

不過據聞昨晚愛回家都出現銀優.
係有JM報料.
係實物,
我都衝咗去YT翻睇.

珍珠宮

은우수호 發表於 24-3-16 14:05
仲離譜...
冇實物嘅...

咁要睇下
愛回家都有?

琥珀宮

은우수호 發表於 24-3-16 13:20
今朝喺屋企哺蛋, 睇哂~
韓網幾buy呢套,
話好似睇緊周星馳啲戲.

追上你,睇到第四集,仲要變銀優喎 我笑點低,公園搽蜜糖,仲有豆腐人撞爆頭 係炸雞店反艇幾好笑,兩男各自係廢墟同書店出事

珍珠宮

stagea 發表於 24-3-16 17:16
追上你,睇到第四集,仲要變銀優喎 我笑點低,公園搽蜜糖,仲有豆腐人撞爆頭 係炸雞店反艇 ...

公園嗰度好好笑,女主要食糖,我仲諗佢點食?
原來變異型。

男主幫拖『打』學生都好笑,最後女主救王子

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊