夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

A)我同99唔係很夾,因99份人冇邊界感,都幾多事喎。我都知99好有資格使個仔做嘢,但係!!!佢成日叫我C6返去陪佢,成日喎!!!我真係好唔開心。C6好孝順,唔好拒絕。C6成日返唔到屋企,我真係接受唔到,但直頭同99講,99定係會同我嘈。

B)C6話我叻過佢,佢唔開心。但拍拖嗰陣,佢就知道我學歷好過佢嘅,我從嚟都好尊重佢。唔明佢點解突然之間諗咁多,唔知係唔係99喺我老公面前瘀我?

大宅

回覆樓主:

既然奶奶咁鍾意仔仔迫屋企,咁你未一齐同佢返,做篤眼篤鼻,见多幾次,奶奶就無咁多要求。

禁止訪問

男爵府

Ella6677 發表於 24-4-5 12:48
A)我同99唔係很夾,因99份人冇邊界感,都幾多事喎。我都知99好有資格使個仔做嘢,但係!!!佢成日叫我C6 ...

其實, 用比喻,99 同小三都係第3者黎, 如果你地關係好, 第3者好難搞到你哋, 你亦唔好將問題怪落人地度, 你哋要自己解決

當然, 完全明白你感受, 你的確唔簡單, 好辛苦, 有需要, 就揾下社工, 家人朋友傾計, 睇下點樣解決

複式洋房

Cherry2012 發表於 24-4-5 13:20
既然奶奶咁鍾意仔仔迫屋企,咁你未一齐同佢返,做篤眼篤鼻,见多幾次,奶奶就無咁多要求。
...

我都好想係噉吖我同C6都要返工,時時仲要ot99一啲都唔肉赤我哋好辛苦!宜家C6一放工就急急腳返去99度,我成日見唔到我老公!

複式洋房

LamCheung116 發表於 24-4-5 13:31
好確定C6成日都係返99度?唔係我諗得多,而係聽聞幾多個話成日係去99度,但都唔係咁簡單嘅! ...

應該唔會呃我我好信佢嘅!

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

你老公每星期返去嘅比例係幾多?!返到去真頭過埋夜嗎

你平時同你老公點相處?!照計你地結咗婚,自己都有頭家啦。。你99又會咁奇怪痴你老公得咁緊要?!

你老公係獨仔嗎?

最後。。唔係話想嚇你。。你問好cfm你老公係咪真係返99度?!

因我個妹妹多年前佢老公都係成日咁同佢講。最後其實喺出面有小3。。

複式洋房

kaman06 發表於 24-4-5 14:29
其實, 用比喻,99 同小三都係第3者黎, 如果你地關係好, 第3者好難搞到你哋, 你亦唔好將問題怪落人地度 ...

講得啱可係我出句聲,C6就同我嘈,佢返工又攰,唔想兩頭走,好耐無返屋企唔知點溝通。

複式洋房

陳小b 發表於 24-4-5 16:12

你平時同你老公點相處?!照計你地結咗婚,自己都有 ...

唔係啩?唔好嚇我

子爵府

畀面勳章

Ella6677 發表於 24-4-5 16:38
唔係啩?唔好嚇我

唔係有心嚇你。。但真係事實。。到而家已經成6年喇。。我個妹想等佢老公返黎。。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

我口臭既,
A點 成日叫你C6, 會不會有病痛想多點見個仔?
至於B點, 你C6 day 1已知你quali 好過佢, 咁你不會現在才知C6是媽寶掛?
如果男方今時今日才挑剔你quali,未必老人家事, 反而你要小心男既係米身有屎.
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

複式洋房

陳小b 發表於 24-4-5 16:40
唔係有心嚇你。。但真係事實。。到而家已經成6年喇。。我個妹想等佢老公返黎。。
...

結果呢?

子爵府

畀面勳章

花墟小三 發表於 24-4-5 16:48
結果呢?

咪被離婚囉。。我妹仲苦苦挽留 但有咩用。一個變咗心嘅男人。。話走就走

複式洋房

陳小b 發表於 24-4-5 16:12

你平時同你老公點相處?!照計你地結咗婚,自己都有 ...

近排每星期佢只返嚟拎衫。一直留喺99度瞓,兩頭走好攰,雖然唔係獨仔仲有個細佬,但佢阿媽近排愈嚟愈冇個譜,可能係人老咗囉?我老公為咗亞媽成日同我嘈,怪我唔體諒佢。又突然話我叻過佢,佢唔開心我好懷疑係99攪鬼

子爵府

畀面勳章

Ella6677 發表於 24-4-5 17:10
近排每星期佢只返嚟拎衫。一直留喺99度瞓,兩頭走好攰,雖然唔係獨仔仲有個細佬,但佢阿媽近排愈嚟愈冇個 ...

點解你唔一齊返去睇下?!

我個妹就係因為同佢99關係唔好。。一年都見唔倒幾次。。所以先比佢老公呃咗咁耐。。

就當你99真係唔通氣,但正常你老公都冇理由成日唔返屋企架。。你地始終結咗婚。點都要抽返d時間陪你啩

我老公雖然都係孝順 但唔會咁冇分寸

複式洋房

kwhkwh 發表於 24-4-5 16:43
我口臭既,
A點 成日叫你C6, 會不會有病痛想多點見個仔?
至於B點, 你C6 day 1已知你quali 好過佢, 咁你不 ...

點解大家都係咁話,我宜家好驚

複式洋房

陳小b 發表於 24-4-5 17:20
點解你唔一齊返去睇下?!

我個妹就係因為同佢99關係唔好。。一年都見唔倒幾次。。所以先比佢老公呃咗咁 ...

我真係唔諗睇見99,同佢講話都好辛苦。不過宜家我會同佢搞清楚狀況先。

子爵府

Ella6677 發表於 24-4-5 17:25
我真係唔諗睇見99,同佢講話都好辛苦。不過宜家我會同佢搞清楚狀況先。
...

作為仔女另一半唔鍾意會咩感受?如果你老公唔鍾意唔見你父母會點?老公對一世你氹得掂老人家對你有好處,你係咪係屋企成個女王咁?我覺得你老公逃避你多D

複式洋房

Crystalivy 發表於 24-4-5 18:01
作為仔女另一半唔鍾意會咩感受?如果你老公唔鍾意唔見你父母會點?老公對一世你氹得掂老人家對你有好處, ...

我只係諗一諗,從嚟沒有喺我老公面前咁話。雖然我好唔情願睇見佢亞媽,但係我沒有表示出嚟過。係C6叫我唔好理呢單嘢,説佢亞麻老囉,應該陪著佢。但係成日陪著亞麻唔返屋企我真係接受唔到。我都係掛念著佢吖!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

Ella6677 發表於 24-4-5 17:10
近排每星期佢只返嚟拎衫。一直留喺99度瞓,兩頭走好攰,雖然唔係獨仔仲有個細佬,但佢阿媽近排愈嚟愈冇個 ...
are you sure 堅????
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊