夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

花花b 發表於 24-2-21 18:29
明白,最緊要你要心靈同身體健康要好好愛自己 。加油!

咁依家一齊返,會唔會覺得無左信任?或者 ...

我已經check 唔到佢,已經改曬password
但就算我再講,佢都只會係講離婚,對個女人係永遠有位置,佢係可以肉體唔出軌,但精神上已經去左個小三度,我唔想再問,因為結果都係一樣,係會麻木
但我哋本身都有相處問題,我曾經都對我老公好差,我覺得搞成今日咁,我有好多責任
但我只係估唔到佢係咁既人,所有男人都係一樣,都會花心
好多人都會睇唔出,有d男人係好叻做好先生,但根本好多陰暗面

伯爵府

Candonmo 發表於 24-2-21 23:44
但就算我再講,佢都只會係講離婚,對個女人係永遠有位置,佢係可以 ...

咁你平時記得搵返自己既開心泉源

對枕邊人不問不聞真係要好好控制到先得

男爵府

好媽媽勳章

Candonmo 發表於 24-2-21 23:44
但就算我再講,佢都只會係講離婚,對個女人係永遠有位置,佢係可以 ...

同我一模一樣。
日日同個女人whatsapp
人不犯我, 我不犯人.

大宅

花花b 發表於 24-2-22 07:23
咁你平時記得搵返自己既開心泉源

對枕邊人不問不聞真係要好好控制到先得

我有呀,謝謝你

其實只係覺得就算當日結婚幾愛,佢幾好仔都無用,人會變,變得可怕同陌生

伯爵府

Candonmo 發表於 24-2-25 00:13
我有呀,謝謝你

其實只係覺得就算當日結婚幾愛,佢幾好仔都無用,人會變,變得可怕同陌生

呢個真既,拍拖結婚的確係信真心愛既,生活中既經歷磨擦,然後女人面對既年華老去,男人雖然一樣會老,但係幾千萬年不變既係有幾多能抵抗外面年輕貌美既人~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊